MR.SCRUBBER Мило-скраб з вівсяними пластівцями

Mr.Scrubber Мило-скраб з вівсяними пластівцями

Mr.Scrubber Oats Soup

Mr. Scrubber Mr. Scrubber

ЦБ-00004176

Mr. Scrubber

Наявність: Немає в наявності

124грн

Об'єм: 120g

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Призначення: Очищення

Зроблено в: Україна

Mr.Scrubber Oats Soup

Ніжна текстура мила ідеально підходить для делікатного очищення чутливої шкіри. Мигдалева олія у складі додатково живить шкіру, робить її ніжною, заспокоює подразнення і усуває лущення.

Як працює:

  • Вівсяні пластівці делікатно відлущують відмерлі клітини, пом’якшують, оздоровлюють запалену, ослаблену, втомлену шкіру, не пересушують дерму, усувають почервоніння, звужують пори і вирівнюють колір обличчя. Завдяки значному вмісту вітамінів А і Е омолоджують шкіру, роблять її гладкою, підтягнутою і шовковистою.
  • Мигдальна олія відома своїми пом’якшувальними властивостями. При регулярному використанні підвищує тонус і еластичність шкіри, вирівнює її колір і висвітлює пігментні плями. Олія також знімає запалення, висипання, свербіж і почервоніння, усуває блідість і сірість шкіри, якщо вони викликані втомою і тривалим недосипанням.
  • Гліцерин глибоко зволожує шкіру, виводить токсини і продукти розпаду, очищує пори і прискорює процеси місцевого метаболізму. Підсилює дію інших складників, транспортує корисні речовини у глибокі шари шкіри, розгладжує зморшки, вирівнює і пом’якшує тіло, забезпечує легкий природний ліфтинг.
  • Вітамін Е - прекрасний антиоксидант, він запобігає руйнуванню клітин колагену і еластину, а також використовується для розгладжування шрамів, рубців, миттєво загоює дрібні подразнення, усуває набряки, вугрі та пігментні плями.

Спосіб застосування:

Намилити вологу шкіру, помасажувати і змити.

Склад:

Aqua, Glycerin, Sodium Laurate, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Stearate, Oats flakes, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopheryl Acetate, Perfume.

Напиши відгук
Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus

Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus

Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus Дезодорант

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри