Transparent lab Blemish control BHA cleanser 150ml Пінка для глибокого очищення

Transparent lab Blemish control BHA cleanser 150 ml

Пінка для глибокого очищення 150 мл 

Transparent Lab Transparent Lab

ЦБ-00027487

Transparent Lab

Наявність: Є в наявності

816грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: Transparent lab

Класифікація: Органічна

Країна виробник: Іспанія

Тип шкіри: Проблемна, схильна до акне, зріла

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення, проти акне, зволоження

Transparent lab Blemish control BHA cleanser Пінка для глибокого очищення 150 мл 

Очищувальний гель для вмивання, спеціально розроблений для зрілої шкіри з недоліками. Завдяки ексклюзивній формулі на основі саліцилової кислоти (ВНА) йому вдається проникнути в пори, щоб глибоко очистити шкіру, усуваючи забруднення та надлишок шкірного сала та мінімізуючи пори, не пересушуючи шкіру та не викликаючи почервоніння.

Ключові інгредієнти:

  • Саліцилова кислота 2% – кератолітик, сприяє розщепленню та виведенню сального секрету та вмісту закупорених пор. Чинить антисептичну та протизапальну дію.
  • Гліцерин 5% – компонент, що необхідний для нормального функціонування захисного бар’єру шкіри. Діє як сигнальна молекула та сприяє нормальному чотирьохетапному процесу дозрівання клітин епідермісу. 
  • Комплекс амінокислот 1% – бере участь у синтезі колагену та еластину, надає антиоксидатний захист та зміцнення захисного бар'єру шкіри.

Спосіб застосування: 

Нанесіть невелику кількість засобу на вологу шкіру. Делікатними круговими рухами утворіть легку піну, очистіть шкіру, а залишки змийте прохолодною водою.

Склад:

Aqua (Water), Propanediol, Glycerin, Gluconolacto-ne, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Dimethylamine, Salicylic Acid, Sphingomonas Ferment Extract, Sodium Cocoyl Isethionate, Potassium Cocoyl Rice Amino Acids, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Lactic Acid, Sodium Cocoyl Glutamate, Carbomer, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Напиши відгук
Transparent Lab Lightweight Sunscreen SPF50+ 100 мл

Transparent Lab Lightweight Sunscreen SPF50+ 100 мл

Transparent Lab Легкий сонцезахисний крем 100 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри