Purito from green deep foaming cleanser 150ml Пінка для вмивання з центелою та зеленим чам

Purito Пінка для обличчя з центелою та зеленим чаєм 150 мл

Purito From Green Deep Foaming Cleanser 150 ml

Purito Purito

ЦБ-00018904

Purito

Наявність: Є в наявності

649грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: Purito

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Підходить для всіх типів шкіри, у тому числі і для чутливої шкіри з куперозом

Призначення: Зволожує, загоює, регенерує, заспокоює, знімає запалення

Purito From Green Deep Foaming Cleanser Пінка для обличчя з центелою та зеленим чаєм 150 мл

Має нейтральний рівень pH 5,5, а значить не сушить і не стягує шкіру після вмивання. Надає заспокійливу дію на шкіру, знімає роздратування, забезпечує антиоксидантний ефект.

Очищаюча пінка, яка сприяє нормалізації рН-балансу поверхні обличчя. Усуває всі види забруднень і залишки макіяжу, проникає глибоко в пори і розчиняє сальні пробки, забезпечує шкірі свіжість і пружність.Склад засобу безпечний і не містить шкідливих хімічних ПАР типу SLS, SLES, що сподобається самій чутливій шкірі. Пар рослинного походження на основі кокоса не тільки ретельно очищає, але і живить дерму. Purito From Green Deep Foaming Cleanser має м'яку кремоподібну текстуру, яка не допускає почуття стягнутості і сухості, шкіра стає ніжною і зволоженою.

Активні компоненти:

Екстракт центели азіатської - багатофункціональний актив з безліччю переваг для всіх типів шкіри. Має заспокійливі і загоювальні властивості, усуває почервоніння, свербіж і лущення, відновлює пошкоджену шкіру. Стимулює внутрішньоклітинний кровообіг, зміцнює стінки капілярів і судин, запобігає їх ламкості.
Екстракт зеленого чаю - ефективно усуває наслідки стресу, заспокоює запалення і подразнення, свербіж і тьмяний відтінок шкіри. Повертає шкірі життєву силу і енергію, робить її більш свіжою і сяючою. Має лікувальні і бактерицидні властивості.
Екстракт кореня солодки (лакриці) - надає заспокійливу дію на подразнену, запалену шкіру. Усуває почервоніння і свербіж, має бактерицидну, протимікробну і освітлюючу дію.

Спосіб застосування:

Невелику кількість засобу нанести на вологу шкіру і масажними рухами розподіліть по всій поверхні обличчя до появи піни. Ретельно змити теплою водою. Підходить для ранкової та вечірньої рутини.

 

Напиши відгук
Purito Centella Unscented Eye Cream 30 ml

Purito Centella Unscented Eye Cream 30 ml

Purito Крем під очі центелою без масел 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри