Super Vegitoks Wonder Bath Пінка-детокс червона

Super Vegitoks Wonder Bath Пінка-детокс червона

Super Vegitoks Cleanser Wonder Bath

Wonder Bath Wonder Bath

ЦБ-00016396

Wonder Bath

Наявність: Немає в наявності

425грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Wonder Bath

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

Вік: 18+

Super Vegitoks Cleanser Wonder Bath Детокс-гель для вмивання

Очищення, яке зробить вашу шкіру гладенькою і сяючою! Потужний антиоксидант, освітлює, зволожує, очищає. Рекомендовано для всіх типів шкіри. Підходить для зняття макіяжу, з очей і губ в тому числі. Цей засіб по типу 2 в 1, тобто не вимагає двоступеневого вмивання - масло і пінка. Він поодинці справляється з забрудненнями і косметикою, що часто буває дуже зручно. Запах у гелю приємний, свіжий.

Детокс-пінка Super Vegitoks Cleanser Red - це нова версія легендарного коктейлю, створена спеціально для тьмяної шкіри, яка втратила сяйво і свіжість через щоденних стресів, брудного повітря, вітрів і інших несприятливих чинників. Засіб дає шкірі ефект очищення зсередини, як якщо б Ви пили стакан дектокс-соку щодня. Формула пінки, яка містить Гранат, Томат, Морква, Полуницю і ще цілий набір корисних інгредієнтів, очищає шкіру від мікропилу, виводить токсини, відновлює здоровий тон шкіри і заряджає шкіру енергією.

Ніжні бульбашки, що створюють рясну, густу пінку, з'являються прямо на поверхні шкіри, як тільки засіб нанесено, забезпечуючи глибоке очищення пір від макіяжу, шкірного себума, пилу та інших забруднень.

Спосіб застосування 

Видавіть засіб розміром з монету і нанесіть його на суху шкіру обличчя. (Можна застосовувати для зняття макіяжу). Коли шкіра покриється пухирцями, ніжно помасажуйте обличчя і змийте піну теплою водою.

Напиши відгук
Wonder Bath Пінка-детокс для вмивання з горобиною

Wonder Bath Пінка-детокс для вмивання з горобиною

Wonder Bath Super Vegitoks Cleanser Purple

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри