WB super vegitoks clenser miniature kit Набір пінок для вмивання

Wonder Bath Міні набір детокс - гелів

Wonder Bath Super Vegitoks Cleanser 

Wonder Bath Wonder Bath

ЦБ-00017543

Wonder Bath

Наявність: Немає в наявності

365грн

Об'єм: 90 мл

Бренд: Wonder Bath

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Вирівнює тон, нормалізація секреції сальних залоз, освітлення, відбілювання, відлущення,очищення

Wonder Bath Super Vegitoks Cleanser Міні набір детокс - гелів 


Всім полюбилися очищають гелі Wonder Bath Super Vegitoks Cleanser мають густу желеподібну консистенцію, яка при зіткненні з теплом шкіри утворює густу білу піну. Бульбашки кисню проникають глибоко в пори, розчиняють всі забруднення і наповнюють шкіру необхідним рівнем зволоження.

Міні набір детокс гелів для особи Wonder Bath включає в себе три види очищувальних засобів:

- Зволожуючий детокс-гель Wonder Bath Super Vegitoks Cleanser Green складається з більш ніж 50 рослинних екстрактів, які сприяють глибокому очищенню шкіри від скупчення забруднень, шлаків і токсинів, тим самим оздоровлюючи і поліпшуючи загальний стан шкіри обличчя. Детокс-гель, завдяки своєму збалансованому натуральному складу, відновлює гідро-ліпідний баланс шкіри, тому підійде як для власниць сухої і чутливої ​​шкіри, усунувши відчуття стягнутості, надмірну сухість та лущення шкіри і посприяє збереженню вологи в глибоких шарах шкіри; у власниць комбінованої і жирної шкіри гель нормалізує роботу сальних секреції, зменшить надмірне виділення шкірного жиру, зменшить розширені пори. Після вмивання шкіра стає дуже м'якою і бархатистою на дотик, знімається запальний процес, зменшується почервоніння шкіри.
Рекомендується для чутливої ​​шкіри, схильної до куперозу ,висипань і запалень, почервоніння і свербіння.

- Освітлюючий детокс - гель Wonder Bath Super Vegitoks Cleanser Red спрямований на глибоке очищення шкіри від косметики, пилу, шкірного себума, токсинів і шлаків, відлущування ороговілого шару шкіри, прискорення процесу оновлення та відновлення поверхневого шару дерми. Крім інтенсивного очищення шкіри від різного роду забруднень пор від білих і чорних вугрів, делікатний пілінг і відшліфовують поверхню дерми, видаляє відлущення, надає шкірі надзвичайну м'якість, гладкість і бархатистість. Детокс-гель нормалізує внутрішньоклітинний обмін речовин, що значно покращує загальний стан шкіри, заспокоює чутливу шкіру, усуваючи запалення, почервоніння, свербіж і подразнення, а також нормалізує кислотно-лужний баланс шкіри. Після застосування детокс-гелю шкіра набуває здорове світіння зсередини, стає неймовірно насиченою і зволоженою, оздоровлюється колір обличчя, усувається його тьмяність і сірістю, рельєф і текстура шкіри стають більш рівними, розгладжуються дрібні зморшки і неглибокі заломи, рубцеву тканину, стягуються розширені пори.
Рекомендується для комбінованої, жирної, пігментації шкіри, схильної до забитих пор, утворення чорних цяток, запалень і подразнення, з куперозной сіточкою. Підходить для використання в рамках антивікового догляду і як ліфтинг-профілактики.

- Антивіковий детокс-гель Wonder Bath Super Vegitox Cleanser Purple створений спеціально для сухої, антивікової,брудного повітря, вітрів і інших несприятливих чинників. Формула гелю, що містить виноград, арон,буряк, Кольраби і ще цілий набір корисних інгредієнтів, очищає шкіру від мікропилу, виводить токсини, живить шкіру і надає її пружність.

Рекомендується для втрати тонус, в'ялою, в'янучої, пігментованої шкіри з дрібною сіткою зморшок, сірим і тьмяним кольором обличчя, схильної до куперозу та запалень.

Спосіб застосування:

Розподіліть по сухій шкірі обличчя сухими руками рівномірним тонким шаром, уникаючи зону навколо очей, залиште на 1 хвилину. Після утворення густої бульбашкової пінки змочіть руки водою, зробіть масаж. Вмийтеся теплою водою. Підходить для щоденного використання.

Напиши відгук
Wonder Bath Пінка-детокс для вмивання з горобиною

Wonder Bath Пінка-детокс для вмивання з горобиною

Wonder Bath Super Vegitoks Cleanser Purple

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри