Tony Moly Пінка для вмивання з ацеролою для жирної шкіри

Tony Moly Пінка для вмивання з ацеролою для жирної шкіри

Tony Moly Clean Dew Foam Cleanser Acerola

TonyMoly TonyMoly

ЦБ-00001622

TonyMoly

Наявність: Немає в наявності

185грн

Об'єм: 180 мл

Бренд: Tony Moly

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

Вік: 18+

Tony Moly Clean Dew Foam Cleanser Acerola Пінка для вмивання

Позбутися від недосконалостей без зайвих зусиль можна, завдяки щоденному використанню пінки для вмивання. Засіб Clean Dew Foam Cleanser Acerola від виробника Tony Moly забезпечує шкірі ідеальну чистоту і дбайливий догляд. Засіб відмінно захищає шкірний покрив, надаючи власниці пінки впевненість в собі. Вибирайте пінку для вмивання від Tony Moly, якщо ви впевнені, що краса повинна бути натуральною.

Пінка для вмивання - це прекрасний гігієнічний засіб, який ефективно очищає шкіру від забруднень, прискорює регенерацію клітин і обмін речовин в тканинах шкіри, а також забезпечує відлущування відмерлих клітин епідермісу. Продукт чудово нормалізує роботу сальних залоз і дезінфікує шкіру. Застосування цього засобу гарантує позбавлення від багатьох недосконалостей, в тому числі від вугрової висипки і від жирного блиску. Пінка для вмивання від Tony Moly забезпечить вам гарний настрій, а також підвищить стійкість до стресів, що дуже важливо для успішного робочого дня.

Спосіб застосування 

Видавити на руку або спонж трохи засобу, завбільшки з горошину. Рясно спінити і нанести на шкіру обличчя і шиї. Засіб знімає макіяж і активно очищає шкіру від поту, шкірного жиру, бруду і різних агресивних речовин, робить пілінг і знімає роздратування і почервоніння шкіри.

Напиши відгук
Tony Moly Wonder ceramide mocchi water cream 300 ml

Tony Moly Wonder ceramide mocchi water cream 300 ml

Tony Moly Wonder ceramide mocchi water cream Зволожуючий крем для обличчя 300 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри