Medi-peel Пінка для глибокого очищення шкіри

Medi - Peel Очищаюча пінка для проблемної шкіри

Medi-Peel Phytojours Foam Cleanser

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00017083

Medi Peel

Наявність: Немає в наявності

485грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Medi-peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна та проблемна

Вік: 18+

 Medi-Peel Phytojours Foam Cleanser Очищаюча пінка для проблемної шкіри

Пінка відмінно очищає шкіру, справляється з усіма видами забруднень і залишками макіяжу, відлущує ороговілі клітини епідермісу і розгладжує рельє'ф. Продукт м'яко впливає на поверхні шкіри, не викликає подразнення і алергії .Засіб нормалізує гідро-ліпідний баланс, регулює вироблення шкірного себума, очищає пори і розчиняє жирові пробки.

Основні діючі компоненти:

AC-комплекс для дбайливого лікування запалень. До складу комплексу входять 5 натуральних екстрактів, які мають яскраво вираженим лікувальним, загоювальну і протизапальну дію. Ефективні в боротьбі із запаленнями і акне, заспокоюють подразнену шкіру і знімають почервоніння.

Екстракт чайного дерева, надаючи глибоке зволожуючу і протизапальну дію, бореться з недоліками шкіри , висипом вугрів, почервоніння, постакне, лущення і розширеними порами. Витягаючи забруднення з пор і звужуючи їх, екстракт створює захисний бар'єр.

Екстракт зеленого чаю містить рекордну кількість антиоксидантів і найсильніших біостимуляторів. У зеленому чаї міститься кілька сотень корисних речовин, включаючи цінні амінокислоти, білки, ферменти і практично всі вітаміни. Сприяє зменшенню почервоніння, допомагає швидко загоїти і заспокоїти всі пошкодження, нормалізує кровообіг, оновлює шкіру, усуває всі запалення.

Екстракт центели азіатської має протизапальну і ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри і утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки,зменшує купероз.

Екстракт ромашки забезпечує повноцінне живлення і зволоження шкіри, відновлює її, ефективно бореться з пігментацією, лікує вугрові висипання, дарує м'якість, прискорює кровообіг і обмінні процеси.

Пептидний комплекс покращує живлення тканин, захищає від фотостаріння, стимулює синтез колагену, підвищує пружність шкіри і надає дію, схожу з дією ботокса - перешкоджає скороченню м'язів, блокуючи нервові імпульси, що приводять м'язи в рух, запобігає появі та сприяє зменшенню вже існуючих зморшок.

Спосіб застосування:

Спінити засіб з невеликою кількістю води, нанести на вологе обличчя круговими масажними рухами, потім змити водою.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри