Cruelty free Mizon Snail Repairing Foam Cleanser Пінка для вмивання з муцином равлика

Mizon Snail Repairing Foam Cleanser Пінка для вмивання з муцином равлика

Mizon Snail Repairing Foam Cleanser

Mizon Mizon

ЦБ-00016238

Mizon

Наявність: Немає в наявності

145грн

Об'єм: 60 мл

Бренд: Mizon

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

Вік: 18+

Mizon Snail Repairing Foam Cleanser Пінка для вмивання з муцином равлика

Равликова пінка для вмивання Mizon Snail Repairing Foam Cleanser — це один з омолоджуючих етапів в догляді за шкірою обличчя. Вона чудово відбілює шкіру обличчя, надає ліфтинг-ефект і разгладжує дрібні зморшки.

Засіб чудово вбивається в пишну піну, яка дбайливо очищує шкіру від забруднень , косметики і шкірного жиру. Він глибоко проникає в пори, не забиваючи їх. Фільтрат секреції равлика позитивно впливає на еластичність шкіри, підтягує її і звужує пори. Шкіра стає більш гладкою, атласною і приємною на дотик.

Пінка підходить для будь-якого типу шкіри, включаючи проблемну і чутливу. Засіб прекрасно готує лице для нанесення інших  косметичних засобів по догляду за собою.

Способ застосування

Вспіньте, нанесіть масажними рухами на шкіру, змийте.

Склад

Water, Glycerin, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Lauric Acid, Polyquaternium-7, Palmitic Acid, Stearic Acid, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Stearate, Snail Secretion Filtrate, Polysorbate 20, PEG-100 Stearate, Fragrance, Hydroxypropyl Methylcellulose, Disodium EDTA, Butylene Glycol, Alcohol, Propylene Glycol, Gentiana Lutea Root Extract, Achillea Millefolium Extract, Artemisia Absinthium Extract, Arnica Montana Flower Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Water, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hedera Helix(Ivy) Extract, Gypsophila Paniculata Root Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Potassium Sorbate.

Напиши відгук
Mizon Відновлюючий тонер з оливковим маслом 150 мл

Mizon Відновлюючий тонер з оливковим маслом 150 мл

Mizon Barrier Oil Toner 150 ml
×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри