Cruelty free Mizon  Зволожуюча тканинна маска з морською водою

Mizon Зволожуюча тканинна маска з морською водою

Mizon Joyful Time Essence Mask Aqua Refining 

Mizon Mizon

ЦБ-00017528

Mizon

Наявність: Немає в наявності

45грн

Об'єм: 25 мл

Бренд: Mizon

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Вік: 18+

Mizon Joyful Time Essence Mask Aqua Refining Зволожуюча тканинна маска з морською водою

Зволожуюча тканинна маска з морською водою Mizon Joyful Time Essence Mask Aqua Refining & Convergence попереджає обезводненню шкіри, усуває сухість і лущення, підвищує пружність і еластичність шкіри, освіжає її і тонізує. Вона збагачує шкіру солями, мінералами та іншими важливими мікроелементами, відновлює її здоров'я і продовжує молодість.

Активні компоненти:

Морська вода інтенсивно зволожує шкіру, нормалізує її водно-сольовий баланс, збагачує корисними речовинами, природною енергією і життєвою силою. Морська вода стимулює регенерацію тканин, усуває хвороботворні прояви і активізує роботу місцевого імунітету.

Екстракт шавлії іспанського зволожує, живить і тонізує шкіру. Нормалізує роботу сальних залоз і знімає запалення. Розгладжує зморшки і бореться з першими ознаками старіння. Захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища.

Колаген володіє приголомшливою здатністю проникати в глибокі шари шкіри, сприяючи значному підвищенню пружності шкіри, її зволоження, харчування і регенерації. Це структурний білок, що забезпечує еластичність шкіри, а також володіє яскраво вираженими зволожуючими здібностями. Надає шкірі еластичність, підвищує тургор, розгладжує дрібні зморшки, забезпечує миттєвий ліфтинг-ефект.

Гіалуронова кислота - полісахарид, що входить до складу клітинного речовини сполучної тканини. Природний гелеутворювач. Важливий структурний елемент шкіри. Завдяки високій гідрофільності сприяє підтримці нормального водного балансу в клітинах шкіри, створює внутрішній об'єм тканин. Покращує рельєф шкіри, попереджає і уповільнює старіння шкіри, розгладжує зморшки, ефективно зволожують і захищають шкіру, запобігає формуванню рубців. Має противірусну, бактерицидну, ранозагоювальну дію.

Спосіб застосування:

Акуратно розкласти тканинну основу маски на обличчя і притиснути до шкіри по масажних точкам. Повільно зняти через 15 - 20 хвилин, а час, що залишився після зняття засіб, втерти в шкіру обличчя легкими масажними рухами

Напиши відгук
Mizon Відновлюючий тонер з оливковим маслом 150 мл

Mizon Відновлюючий тонер з оливковим маслом 150 мл

Mizon Barrier Oil Toner 150 ml
×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри