Cruelty free Mizon Відновлюючий тонер з оливковим маслом 150 мл

Mizon Відновлюючий тонер з оливковим маслом 150 мл

Mizon Barrier Oil Toner 150 ml
Mizon Mizon

ЦБ-00017642

Mizon

Наявність: Немає в наявності

465грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: Mizon

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Тонізація,зволоження

Mizon Barrier Oil Toner Відновлюючий тонер з оливковим маслом 150 мл

Тонер для обличчя Barrier Oil Toner від корейського бренду Mizon - це незамінний засіб для будь-якої сучасної дівчини, яка доглядає за своєю шкірою і прагне завжди виглядати ідеально. До складу косметичного продукту входить натуральне оливкове масло, що надає на шкіру живильний і пом'якшувальний вплив.

Barrier Oil Toner швидко поглинається, не забиваючи пори. Він ефективно вирівнює колір обличчя і розгладжує шкіру, надаючи їй сяйво краси. Косметичний продукт робить шкіру більш еластичною і пружною, підвищуючи її тонус і роблячи підтягнутою. Тонер запобігає появі почуття стягнутості, зволожуючи шкіру після вмивання і готуючи її до нанесення крему. Подбайте про здоров'я і бездоганному вигляді вашій шкірі з Mizon.

Спосіб застосування:

Змочіть ватний диск декількома краплями тонера, м'якими рухами протріть обличчя. Шкіру попередньо очистіть.Тонер рекомендується використовувати щодня вранці і ввечері після вмивання. Коли тонер поглинеться, нанесіть на шкіру живильний крем. Зручна помпа - дозатор дозволить використовувати засіб економічно. Після тонізації не залишається неприємного відчуття стягнутості, присутній лише приємний ніжний аромат.

Напиши відгук
Mizon Антивікова нічна маска з екстрактом муцину равлика

Mizon Антивікова нічна маска з екстрактом муцину равлика

Mizon Snail Wrinkle Care Sleeping Pack

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри