Some by me Набір з муцином чорного равлика

Some By Mi Набір з муцином чорного равлика

Some By Me Snail Truecica Miracle Repair Starter Kit Edition 

Some by mi Some by mi

ЦБ-00016975

Some by mi

Наявність: Немає в наявності

645грн

Some By Me Snail Truecica Miracle Repair Starter Kit Edition Набір мініатюр з муцином равликом 

Набір мініатюр для проблемної шкіри Snail Truecica Miracle Repair Starter Kit Edition від Some By Mi - це справжня знахідка для шкіри, схильної до запалень і висипань, так як в своєму складі містить муцин чорної равлики і унікальний комплекс Truecica, які спрямовані на активну боротьбу з недоліками шкіри. Основна дія продуктів: освітлення пігментних плям, значне згладжування шрамів, а також зморшок. Крім цього, всі засоби мають заспокійливу дію на чутливу шкіру, знімають запалення, зміцнюють захисний бар'єр шкіри.

У набір входить:

Гель для вмивання (30 мл)Має нейтральний Ph 5,5, який підтримує в нормі гідро-ліпідний баланс вашої шкіри. Ефективно очищає шкіру від всіляких забруднень, а також усуває залишки макіяжу. Активує регенерацію пошкоджених тканин, прибирає почервоніння і подразнення.

Тонер (30 мл) Ефективний засіб для усунення пігментації і пост-акне. Забезпечує потужне відновлення шкіри.

Сироватка (10 мл) Надає нейтралізацію хвороботворних бактерій, які викликають запалення на шкірі. Сприяє розгладженню шрамів і рубців, вирівнює мікрорельєф шкіри і тон обличчя.

Крем (20 мл): Живить шкіру, зволожує, м'яко освітлює шкіру. Надає сильний захист шкіри від впливу зовнішніх подразників.

Спосіб застосування:

Очистити шкіру гелем для вмивання потім нанести тонер, після поглинання тонера нанесіть сироватку. Через 15 хвилин після нанесення сироватки, закінчити догляд нанесенням крему.

Напиши відгук
Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum Відновлююча сироватка з муцином чорного равлика

Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum Відновлююча сироватка з муцином чорного равлика

Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри