The Ordinary The No Brainer Set Набір по догляду за обличчям

Набір косметики для оновлення й розгладження шкіри the ordinary the no-brainer set 3 х 30 мл

the ordinary the no-brainer set 3 х 30 мл

The Ordinary The Ordinary

ЦБ-00031237

The Ordinary

Наявність: Немає в наявності

1300грн

Об'єм: 3 х 30 мл

Бренд: The Ordinary

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Канада

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри, Для жирної, Для нормальної, Для сухої

Призначення: Живлення, Зволоження, Ліфтинг, Проти зморщок, Розгладження

Вік: 25+

Набір косметики для оновлення й розгладження шкіри the ordinary the no-brainer set 3 х 30 мл

The Ordinary The No-Brainer Set - дійсно ефективний набір засобів для оновлення, омолодження та зволоження шкіри. Він ідеально підходить для
знайомства з продуктами The Ordinary і містить 3 бестселери, які забезпечать наповнення шкіри вологою, згладжування зморщок, звуження пор, покращення тону
та пружності шкіри.

До складу набору The Ordinary The No-Brainer входять 3 потужні засоби, які борються з ознаками старіння, видимими нерівностями текстури шкіри, появою зморщок і заломів на шкірі. Вони також зміцнюють гідроліпідний бар'єр шкіри та забезпечують оптимальне зволоження її поверхні.

До набору увійшли:

- Сироватка для обличчя з пептидами The Ordinary "Buffet" 30 мл - це мультипептидна сироватка, яка одночасно справляється із широким спектром проблем, пов'язаних зі старінням шкіри. До її складу входить ціла низка пептидів: Matrixyl 3.000 (комплекс проти зморщок), Matrixyl Synthe'6 (стимулює вироблення колагену), Syn-Ake (розслаблює м'язи обличчя), Relistase (підвищує пружність шкіри) і Argirelox (розгладжує мімічні зморшки). Формула також містить комплекс пробіотиків на основі 11 дружніх шкірі амінокислот і кілька видів гіалуронової кислоти, щоб підтримувати здоровий рівень зволоження шкіри.

- Сироватка-емульсія з ретиноїдами The Ordinary Granactive Retinoid 2% 30 мл - містить спеціальну формулу ретинолу або вітаміну А, яка не викликає подразнення. Вона стимулює оновлення й омолодження клітин шкіри, зменшує появу заломів і зморщок, освітлює пігментацію й темні плями, а також звужує збільшені пори. Сироватка-емульсія зменшує ознаки фотостаріння й допомагає позбутися слідів акне.

- Крем для обличчя з натуральними зволожувальними чинниками The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA 30 мл - це нежирний зволожувальний крем, який чудово підтримує рівень зволоженості верхніх шарів шкіри, роблячи її м'якою і пружною. Він забезпечує миттєве зволоження та довгострокові результати за регулярного використання. Натуральні зволожувальні чинники (NMF) -- це елементи, які природно є в шкірі. Вони захищають зовнішній шар шкіри та забезпечують її гарною зволоженістю. NMF містять безліч амінокислот, жирних кислот, тригліцеридів, сечовини, керамідів, фосфоліпідів, гліцерину, сахаридів, содієвого ПКА, гіалуронової кислоти та багатьох інших сполук.

Напиши відгук
The Ordinary Marine Hyaluronics 30 мл

The Ordinary Marine Hyaluronics 30 мл

The Ordinary Легка зволожуюча сироватка 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри