The Ordinary Lactic Acid 10 + Ha 2

The Ordinary Lactic Acid 10 + Ha 2

The Ordinary Пілінг з молочною кислотою 30 мл

The Ordinary The Ordinary

ЦБ-00018838

The Ordinary

Наявність: Немає в наявності

485грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: The Ordinary

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Канада

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: відновлення, від подразнень, проти запалень, пілінг

Вік: 18+

The Ordinary Lactic Acid 10 + Ha 2 Пілінг з молочною кислотою 30 мл

Пілінг надзвичайно дбайливо видаляє ороговілі часточки разом з надлишковим жиром, тим самим запобігаючи закупорюванню пор і попереджаючи запальні процеси. Lactic Acid 10 % + HA - це пілінг з молочною кислотою (10 %) і гіалуроновою кислотою (2%) призначений для легкого пілінгу поверхні шкіри. Молочна кислота належить до AHA-кислот, тому її використовують для хімічного пілінгу. А у поєднанні з екстрактом тасманського перцю вона зменшує запалення і чутливість шкіри, які можуть виникнути після пілінгу. Пілінг має рівень pH 3.8, що практично дорівнює рівню pKa (значення ступеня сили кислот) молочної кислоти. Саме такий баланс є ідеальним, щоб ефективність пілінгу була максимальною, а подразнення шкіри мінімальним.

Особливості застосування: застосовуйте один раз на день, ідеально ввечері. Може бути розбавлений іншими легкими сироватками або водою до того часу, поки шкіра не звикне. Уникайте контакту з очима. Якщо подразнення зберігається, припиніть використання і зверніться до лікаря. (Цей продукт містить альфа-гідроксікислоти (AHA), яка може підвищити чутливість вашої шкіри до сонця і, зокрема, можливість засмаги.

Використовуйте сонцезахисний крем, надягайте захисний одяг і обмежуйте вплив сонця під час використання цього продукту і протягом тижня після цього.)

Спосіб застосування:

Пілінг слід наносити ввечері під крем або олію, а вранці захищати шкіру сонцезахисними засобами.

Склад:

Aqua (Water), Lactic Acid, Glycerin, Pentylene Glycol, Potassium Citrate, Arginine, Triethanolamine, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tasmannia Lanceolata Fruit/leaf Extract, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, PPG

Напиши відгук
The Ordinary Marine Hyaluronics 30 мл

The Ordinary Marine Hyaluronics 30 мл

The Ordinary Легка зволожуюча сироватка 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри