The Ordinary Marine Hyaluronics 30 мл

The Ordinary Marine Hyaluronics 30 мл

The Ordinary Легка зволожуюча сироватка 30 мл

The Ordinary The Ordinary

ЦБ-00019934

The Ordinary

Наявність: Немає в наявності

495грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: The Ordinary

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Канада

Призначення: Зволоження

The Ordinary Marine Hyaluronics Легка зволожуюча сироватка 30 мл

Легка зволожуюча сироватка, яка є альтернативою гіалуронової сироватки . Джерелом компонентів продукту є водорості, які притягують та зберігають вологу в шкірі. До складу входять гавайські червоні та синьо-зелені водорості, кілька амінокислот, а також екзополісахариди - сприятливі бактерії, вироблені водоростями для виживання, що демонструють зволожуючий ефект та дію проти зморшок. Сироватка живить шкіру, залишаючи її гладкою, здоровою та променистою. Сироватка має надзвичайно легку консистенцію, швидко поглинається, а також глибоко проникає в шкіру не залишаючи відчуття липкості. Marine Hyaluronics призначений для догляду за всіма видами шкіри. Особливо рекомендується для зневодненої шкіри.

Крім того, сироватка збагачена амінокислотами, які підсилюють епідермальний бар'єр, який діє проти втрати води. Косметичний засіб має рН в діапазоні від 4,00 до 5,00. Не містить спирт, масло, силікони. Сироватка веганські і жодна тварина не постраждала під час її виробництва.

Спосіб застосування: 

Потрібно наносити кінчиками пальців кілька крапель на очищену та тонізовану шкіру обличчя та зачекати до повного поглинанння. Використовувати вранці або ввечері. Після нанесення рекомендуємо використовувати повсякденний крем для обличчя.

Напиши відгук
The Ordinary Mandelic Acid 10% + HA 30 ml

The Ordinary Mandelic Acid 10% + HA 30 ml

The Ordinary Пілінг з мигдальною і гіалуроновою кислотою 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри