Sesderma Acglicolic Classic 10 х 1,5 ml

Sesderma Acglicolic Classic 10 х 1,5 ml

Sesderma Acglicolic Classic Омолоджуюча сироватка 10 х 1,5 мл

Sesderma Sesderma

ЦБ-00021964

Sesderma

Наявність: Є в наявності

1063грн

Об'єм: 10 х 1,5 мл

Бренд: Sesderma

Класифікація: Дерматокосметика

Країна виробник: Іспанія

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Ніч

Призначення: Вирівнювання, Відновлення, Пілінг

Sesderma Acglicolic Classic Омолоджуюча сироватка 10 х 1,5 мл 

Ампули з гліколевою кислотою сильної дії призначені для глибокого пілінгу. Підходять для будь-якого типу шкіри з будь-якими особливостями — у тому числі і для вікової, проблемної або зневодненої шкіри. Комплекс активних компонентів збільшує проникність епідермісу, вирівнює тон шкіри та відновлює її захисний шар. Ампули можуть використовуватися як підтримуюча терапія між салонними хімічними пілінгами.

Активні інгредієнти:

  • Гліколева кислота відлущує шкіру, вирівнює її тон і стимулює вироблення колагену та еластину. Це зменшує глибину наявних мімічних та статичних зморщок та запобігає появі нових. Крім того, через швидке оновлення епідермісу пігментні плями, шрами та сліди від акне стають менш помітними, а нові запалення з'являються рідше.
  • Вітамін E, сечовина, екстракт водоростей та гіалуронова кислота підтримують цілісність гідроліпідного шару шкіри та рівень її зволоженості. На добре зволоженій шкірі рідше виникають зморшки, висипання та лущення, вона виглядає більш здоровою та пружною.
  • Вітамін C освітлює пігментовані ділянки шкіри, вирівнює її загальний тон і надає їй свіжого та сяючого вигляду.

Спосіб застосування: нанесіть на чисту шкіру обличчя, шиї та декольте, вмасажуйте до повного вбирання. Поверх нанесіть зволожувальний крем. Використовуйте один-два рази на тиждень. Перед виходом на активне сонце нанесіть крем із SPF-фактором.

Склад: Aqua, Glycolic Acid, Alcohol Denat, Propylene Glycol, Ammonium Hydroxide, Polysorbate 20, PEG/PPG-20/6 Dimethicone, Ascorbyl Glucoside, Epilobium Angustifolium Leaf Extract, Bisabolol, Sodium PCA, Algae Extract, Sodium Hyaluronate, Urea, Centella Asiatica Extract, Sodium Lactate, Hydrolyzed Collagen, Allantoin, Ergothioneine, Trideceth-9, Triethanolamine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Dipropylene Glycol, Lecithin, Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Imidazolidinyl Urea, Parfum, Benzyl Salicylate, Limonene, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool.

Напиши відгук
Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic Молочко для тіла 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри