Cosrx acne Пінка для вечірнього очищення з низьким PH

Cosrx Low pH Good Night Soft Peeling Gel 120ml

Cosrx Ніжний пілінг-гель для обличчя 120 мл

Cosrx Cosrx

ЦБ-00022476

Cosrx

Наявність: Немає в наявності

545грн

Об'єм: 120 мл

Бренд: Cosrx

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: живлення, пом'якшення, розгладження

Вік: 18+

Cosrx Low pH Good Night Soft Peeling Gel Ніжний пілінг-гель для обличчя 120 мл

Ніжний пілінг-гель підійде для догляду навіть чутливої шкіри!

До складу входить кислота нового покоління - PHA або Лактобіонова кислота і Целюлоза, які в тандемі забезпечують делікатну ексфолюючу дію. Засіб допоможе видалити з поверхні шкіри ороговілі клітини, надлишки себума та інші забруднення, які закупорюють пори, даючи змогу шкірі дихати, а також сприяє її регенерації та прискоренню процесів оновлення. Робить шкірний покрив м'яким і гладким, а також м'яко освітлює шкіру і надає їй сяйво.

Засіб створено з нейтральним pH, завдяки чому допомагає нормалізувати і підтримувати здоровий кислотно-лужний баланс шкіри, а також зміцнює природний захисний бар'єр шкіри.

Пілінг-гель має текстуру гоммажа і містить бавовняні частинки целюлози, які під час процедури скочуються в маленькі "валики", відлущують і вбирають у себе всі забруднення. Завдяки цьому продукт діє максимально м'яко і тому підійде для догляду за чутливою шкірою.

Завдяки вмісту комплексу Гіалуронової кислоти, засіб не залишає відчуття сухості або стягування після вмивання. Гіалуронова кислота допоможе наповнити вологою як верхні шари шкіри, так і найглибші, нормалізуючи гідроліпідний баланс. Гідролати Дамаської троянди і Лаванди чинять тонізуючу і зволожуючу дію, а також обумовлюють ніжний квітковий аромат продукту.

До складу формули входять ферментовані лактобактеріями екстракти бобів і рису, які насичують клітини вологою, мають заспокійливу дію, усуваючи запалення і подразнення шкіри, стимулюють ріст нормальної мікрофлори і освітлюють тон.

PHA кислота, також відома як кислота Гентлера, має м'яку і делікатну очищувальну і відлущувальну дію на шкіру. Завдяки великому розміру молекул ці кислоти проникають у шкіру довше і діють повільніше, не спричиняючи подразнень і покликані для використання чутливої шкіри. Крім м'якого відлущування поверхні епідермісу PHA кислота також може діяти як зволожувач, втягуючи вологу на поверхню шкіри та запобігаючи її висиханню.

Папаїн - натуральний фермент рослинного походження (виробляється із соку Папайї) володіє освітлювальною дією, завдяки чому вирівнює і освіжає тон шкіри, прекрасно пом'якшує рельєф шкіри і м'яко відлущує, сприяючи оновленню епідермісу.

Спосіб застосування:

Нанесіть необхідну кількість засобу на очищену вологу шкіру обличчя, уникаючи ділянки навколо очей і губ. Ніжно помасажуйте та змийте теплою водою.

Склад:

Water, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Cellulose, Glycerin, Rosa Damascena Flower Water, Propanediol, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hydroxyacetophenone, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water, Tromethamine, Niacinamide, Maltodextrin, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Pentylene Glycol, Lactobionic Acid, Papain, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Metabisulfite, Lactobacillus/Rice Ferment, Camellia Japonica Flower Extract

Напиши відгук
Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 ml

Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 ml

Cosrx Крем для глибокого зволоження і регенерації шкіри 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри