The Elements Ch deep pore cleanser 125 ml

The Elements Ch deep pore cleanser 125 ml

The Elements Ch deep pore cleanser Пінка для глибокого очищення 125 мл

The Elements The Elements

ЦБ-00023641

The Elements

Наявність: Немає в наявності

424грн

Об'єм: 125 мл

Бренд: The Elements

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Великобританія

Тип шкіри: Жирна та проблемна

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

The Elements Ch deep pore cleanser Пінка для глибокого очищення 125 мл 

Ця глибоко очищаюча формула з саліциловою кислотою, активованим вугіллям та ніацинамідом створена для покращення зовнішнього вигляду шкіри, боротьби з забрудненнями та звуження пор. У складі клінзеру м’які поверхнево-активні речовини, отримані з кокосових жирних кислот, які очищують шкіру без порушення її захисного бар’єру, а також сік алое вера для зволоження.

Дерматологічно протестовано для чутливої ​​шкіри.

95% натуральних інгредієнтів
14% активних інгредієнтів

Ключові інгредієнти:

  • 1% Активоване вугілля - Глибоко очищує пори, детоксифікує та ексфоліює. Допомагає зменшити висипання, забеспечуюючи чисту шкіру та освітлений тон.
  • 0.4% Саліцилова кислота - Ця ВНА кислота природнього походження допомагає очистити та освітлити шкіру, ексфоліюючи відмерлі клітини та перешкоджаючи забрудненню пор. У формулі саліцилова кислота поєднана з м’якими та неподразнюючими поверхнево-активними речовинами, отриманими з кокосових жирних кислот.
  • 3% Ніацинамід - Мультифункціональний інгредієнт, що допомагає укріпити захисний бар’єр шкіри та захищає від зовнішнього середовища. Він також сприяє зменшенню виділення себуму та заспокоює почервоніння, в результаті чого ти отримуєш рівний тон ті чисту шкіру.

Спосіб застосування: змішайте у долоні невелику кількість гелю та води і обережно помасажуйте шкіру. Змийте водою кімнатної температури. Використовуйте вранці та ввечері.

Склад: Aqua (Water), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Coco-Betaine, Glycerin, Niacinamide, Decyl Glucoside, Xanthan Gum, Charcoal Powder, Salicylic Acid, Cocamidopropyl Dimethylamine, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Напиши відгук
The Elements Sa skin clarifying toner 100 ml

The Elements Sa skin clarifying toner 100 ml

The Elements Sa skin clarifying toner Тонер із силіциловою кислотою 100 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри