Tony Moly Очищуюча пінка для вмивання з чорницею

Tony Moly Очищуюча пінка для вмивання з чорницею

TONY MOLY Clean Dew Blueberry Foam Cleanser 

TonyMoly TonyMoly

ЦБ-00011736

TonyMoly

Наявність: Немає в наявності

145грн

Об'єм: 180 мл

Бренд: Tony Moly

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Підкручуюча

Вік: 18+

TONY MOLY Clean Dew Blueberry Foam Cleanser 

Очищуюча пінка для вмивання шкіри. Містить натуральний екстракт чорниці. М'яко відлущує, прибирає всі види забруднень. Змиває BB крем і іншу косметику. Діє делікатно. Насичена киснем, завдяки чому має ефект масажу.

Чорниця в складі засобу для очищення звужує пори, робить їх менш помітними, прибирає закупорку. Інші компоненти пінки забезпечують дермі живлення, турботу і захист. Засіб відмінно піниться, легко змивається водою. Не сушить і не стягує.

Пінка підходить для щоденного використання. Не подразнює чутливу шкіру. Регулярне застосування засобу зробить обличчя чистим, свіжим, гладким. Підвищить пружність і еластичність дерми.

Спосіб застосування

Видавити на руку або спонж трохи засобу, завбільшки з горошину. Рясно спінити і нанести на шкіру обличчя і шиї. Засіб знімає макіяж і активно очищає шкіру від поту, шкірного жиру, бруду і різних агресивних речовин, робить пілінг і знімає роздратування і почервоніння шкіри.

Склад

Water, Glycerin, Myristic Acid, Lauric Acid, Potassium hydroxide, Stearic Acid, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Polysorbate 20, Glycol Distearate, Trihydroxystearin, Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Water, Chamaecyparis Obtusa Water, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Water, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Phenoxyethanol, Fragnance, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Tetrasodium EDTA, Hydroxyethylcellulose, Butylene Glycol

Напиши відгук
Tony Moly Wonder ceramide mocchi water cream 300 ml

Tony Moly Wonder ceramide mocchi water cream 300 ml

Tony Moly Wonder ceramide mocchi water cream Зволожуючий крем для обличчя 300 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри