Hillary micellar water aloe vera Міцелярна вода з алое вера

Hillary micellar water aloe vera Міцелярна вода з алое вера

Hillary Micellar Water Aloe Vera

Hillary Hillary

ЦБ-00016795

Hillary

Наявність: Немає в наявності

175грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Hillary

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

Hillary Micellar Water Aloe Vera Міцелярна вода з алое вера

Міцелярна вода Hillary легко справляється з макіяжем і виконує якісну очистку особи, зберігаючи гідроліпідну оболонку шкіри. Засіб збагачений пантенолом і алое вера, які сприяють регенерації і вироблення колагену, заспокоює, підвищує її тонус.

Міцелярна вода Hillary MICELLAR WATER Aloe Vera призначена для очищення обличчя, зняття макіяжу і тонізації шкіри; завдяки Міцели, що діє як магніт, притягує частинки макіяжу і жиру, ідеально очищає шкіру; зберігає баланс гідроліпідної оболонки шкіри; зволожує шкіру і не подразнює слізні залози; підходить для будь-якого типу шкіри, а також для зняття макіяжу з очей; не містить ефірних масел, ароматизаторів, парабенів і силіконів.

Спосіб застосування

Нанесіть достатню кількість засобу на ватний диск. Круговими рухами пройдіться по обличчю. Щоб видалити макіяж з очей, прикладіть просочений засобом диск до закритої повіки на 15-20 секунд. Після рекомендується вмитися теплою водою.

Склад

Aqua, Polyglyceryl-4 Caprylate, Decyl Glucoside, Sodium Lauroyl Glutamate, Diglycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Extract*, Glycerin, Pantenol, Benzyl Alcohol (and) Benzoic Acid (and) Dehydroacetic Acid, Parfum.

Напиши відгук
Hillary Lip Scrub Цукровий скраб для губ "Полуниця м'ята"

Hillary Lip Scrub Цукровий скраб для губ "Полуниця м'ята"

Hillary Lip Scrub

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри