A'pieu Очищуючі кокони шовкопряду

A'pieu Очищуючі кокони шовкопряду

A'pieu Pore Cleansing 100% Silk Ball

A'pieu A'pieu

ЦБ-00012530

A'pieu

Наявність: Немає в наявності

185грн

Кількість штук: 12 шт

Бренд: A'pieu

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

Вік: 18+

A'pieu Pore Cleansing 100% Silk Ball

Шовкові кокони Pore Cleansing 100% Silk Ball від корейського бренду A'pieu - це засіб для очищення шкіри обличчя природного походження. М'які шовкові волокна, утворені природним шляхом, делікатно видаляють з шкірного покриву забруднення і омертвілі клітини.

Завдяки такій косметичної процедури, як дбайливий масаж обличчя коконами шовкопряда, розгладжуються дрібні зморшки і відбувається глибокий пілінг шкіри. Шовк містить високомолекулярний білок серицин, який впливає на епідерміс як антиоксидант, нейтралізує дію вільних радикалів, насичує шкірний покрив цінними речовинами, відновлює ліпідний бар'єр, прискорює загоєння мікротріщин і дрібних подряпин, перешкоджає втраті вологи з клітин. В результаті регулярного використання такого засобу, зникають чорні точки, підвищується еластичність шкірного покриву, обличчя стає сяючим здоров'ям, поліпшується його колір і розгладжується мікрорельєф.

Спосіб застосування

Кокон замочується в теплій воді не більше 2-3 хвилин. Після цього можна надягати кокон на палець і акуратно масажувати шкіру на обличчі. Після процедури очищення спокійно вмийтеся. Один кокон можна використовувати 3-5 разів.

Напиши відгук
A'pieu Відновлюючий крем з екстрактом каламансіїї 50 мл

A'pieu Відновлюючий крем з екстрактом каламансіїї 50 мл

A'pieu Kalamansi Cream 50 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри