J's Derma Гіпоалергенне очищуючий гель з пептидами і гіалуроновою кислотою 150 мл

J's Derma Гіпоалергенне очищуючий гель з пептидами і гіалуроновою кислотою 150 мл

J's Derma Hydglow Mild Cleanser 150 ml

J's Derma J's Derma

ЦБ-00019761

J's Derma

Наявність: Немає в наявності

490грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: J's Derma

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Зволожує,освіжає,очищає

J's Derma Hydglow Mild Cleanser Гіпоалергенне очищуючий гель з пептидами і гіалуроновою кислотою 150 мл

Слабокислотний очищающий гель призначений для делікатного видалення різних забруднень навіть з самої чутливої ​​шкіри. Засіб не тільки добре очищає пори, але також вітамінізує епідерміс, знищує бактерії, що викликають запалення, тонізує, підтримує пружність і еластичність шкіри.У складі гелю міститися тільки гіпоалергенні компоненти.

Ефект тонеру:

  • очищає пори від різних забруднень;
  • підтримує оптимальний pH-баланс шкіри;
  • насичує епідерміс вітамінами і корисними речовинами;
  • розгладжує мікрорельєф;
  • усуває сухість, подразнення і запалення;
  • пролонгує молодість клітин;
  • вирівнює тон обличчя.

Активні інгредієнти:

Гліцерин. Сприяє кращому проникненню вологи в глибокі шари шкіри, перешкоджає попаданню в верхні шкірні шари частинок пилу і мікроорганізмів. Гіпоалергенний.

Гіалуронова кислота. Глибоко зволожує шкіру і утворює на ній тонку плівку, що запобігає втраті вологи, живить епідерміс мінералами і вітамінами, розгладжує зморшки, повертає пружність тканин, зменшує запалення і стимулює загоєння ран, активує захисні властивості шкіри.

Мильний корінь. Дбайливо очищає пори від забруднень, має протизапальну і антиоксидантну дію, бореться з висипом вугрів, заспокоює подразнену шкіру.

Бетаїн. Підтримує електролітний баланс в клітинах, утримуючи в них молекули води, зменшує подразнення шкіри, пом'якшує і розгладжує її, стимулює загоєння тканин.

Екстракт лотоса. Очищає, тонізує і зволожує шкіру, зміцнює її структуру, підвищує еластичність, розгладжує зморшки і уповільнює старіння, освітлює пігментацію, бореться із запаленням, подраненням і акне, вирівнює тон шкіри.

Пальмітоіл пентапептид 4. Він же пептид Матрикс. Відновлює епідерміс на структурному рівні, стимулює синтез колагену і еластину, ущільнює шкіру і значно скорочує глибину зморшок, запобігає появі нових.

Трипептид. Містить 3 амінокислоти. Активує синтез протеїнів матриксу, сприяючи оновленню тканин, підвищує пружність шкіри, стимулює прискорену регенерацію клітин, захищає шкіру від фотостаріння.

Алантоїн. Потужний антиоксидант, має протизапальну та протимікробну дію, сприяє злущування відмерлих клітин, покращує захисні функції шкіри, пом'якшує і заспокоює шкіру.

Екстракт рису. Глибоко зволожує і пом'якшує шкіру, матує, вирівнює колір обличчя і бореться з пігментацією, стимулює регенерацію тканин, розгладжує зморшки і омолоджує шкіру.

Спосіб застосування:

Нанесіть невелику кількість засобу на вологу шкіру обличчя і шиї, а потім круговими рухами помасажуйте її. Ретельно змийте залишки гелю через пару хвилин.

Напиши відгук
J's Derma Сироватка з ніацинамідом 30 мл

J's Derma Сироватка з ніацинамідом 30 мл

J's Derma Acnetrix Control AC Serum 30 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри