Manyo Bifida Complex Ampoule Gel Cleanser 400ml Очищуючий гель з біфідобактеріями

Manyo Гель для вмивання з біфідо-і лактобактеріями 400 мл

Bifida Complex Ampoule Gel Cleanser 400 ml

Manyo Manyo

ЦБ-00019055

Manyo

Наявність: Немає в наявності

1299грн

Об'єм: 400 мл

Бренд: Manyo

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Очищення

Manyo Bifida Complex Ampoule Gel Cleanser Гель для вмивання з біфідо-і лактобактеріями 400 мл

М'який гель для вмивання з біфідо-і лактобактеріями відновлює і зміцнює епідермальний бар'єр шкіри. Він підійде навіть чутливій ​​шкірі схильної до подразнення, так як в його складі є багато регенеруючих і зміцнюючих компонентів: пробіотики, центела азіатська, кераміди, і при цьому він не містить агресивних речовин, здатних викликати дискомфорт і алергію.

Гель підтримує здорову мікрофлору шкіри, ретельно видаляє всі забруднення і залишки косметики, не сушить і не стягує шкіру.

  • Дбайливо очищає шкіру;
  • Залишає її зволоженою і м'якою;
  • Надає заспокійливу дію;
  • Підтримує гідроліпідний баланс;
  • Уповільнює процес старіння шкіри;
  • Зміцнює захисний бар'єр.

Текстура: гель утворює повітряну і ніжну піну, яка м'яко впливає на шкіру, даруючи їй відчуття комфорту і легкості.

Біфіда лакто комплекс – це запатантований комплекс ферментованих лактобактерій бренду Manyo. Комплекс містить унікальну комбінацію мінералів багатими на білок, лактозу та вітаміни, які в комплексному поєднанні посилюють захисні функції шкіри, що в свою чергу сприяє кращому відновленню мікробіому шкіри.  

Активні інгредієнти:

Фермент лактобактерій - сприяє зволоженню, м'яко відлущує і прискорює процеси регенерації. Освітлює шкіру і усуває почервоніння.

Лізат біфідобактерій - допомагає посилити ослаблений захисний бар'єр шкіри і захистити її від шкідливого впливу зовнішнього середовища.

Центела азіатська - має протизапальну дію, сприяє регенерації клітин, стимулює вироблення і оновлення власних колагенових волокон, збільшує щільність і еластичність тканин.

Кераміди. або цераміди - це необхідні «корисні» жири, є основою ліпідного шару шкіри. Дефіцит керамідів призводить до зневоднення, сухості, подразнення і запалення шкіри.

Cпосіб застосування:

Нанесіть трохи засобу на вологу шкіри обличчя, помасажуйте шкіру протягом декількох хвилин. Вмийтесь теплою водою. Рекомендується використовувати для ранкового очищення шкіри.

Напиши відгук
Manyo Bifida Biome Deep Sleeping Mask

Manyo Bifida Biome Deep Sleeping Mask

Manyo Нічна маска з пробіотиками та PHA-кислотою

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри