PSA Follow The Light Multi Acids & Vitamin C Radiance Peel 50 ml

PSA Follow The Light Multi Acids & Vitamin C Radiance Peel 50 ml

PSA Кислотно-вітамінний пілінг для сяйва шкіри 50 мл

PSA PSA

ЦБ-00022498

PSA

Наявність: Немає в наявності

2220грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: PSA

Країна виробник: Сінгапур

Призначення: Вирівнює тон,сприяє вирівнюванню мікрорельєфу та покращенню текстури шкіри

PSA Follow The Light Multi Acids & Vitamin C Radiance Peel Кислотно-вітамінний пілінг для сяйва шкіри 50 мл

Нерівномірний тьмяний тон, зморшки, відсутність сяйва – ваша шкіра однозначно може виглядати краще і пілінг Follow The Light готовий це довести! Приголомшливі результати в покращенні тону та текстури досягаються завдяки коктейлю з кислот, насичених антиоксидантами рослинних екстрактів, ензимів, вітамінів та глутатіону. pH 3.5 – 4.5

Дія PSA Follow The Light Multi Acids & Vitamin C Radiance Peel:

  • Вирівнює тон.
  • Сприяє вирівнюванню мікрорельєфу та покращенню текстури.
  • Забезпечує ефективну та нетравматичну ексфоліацію.
  • Дарує відчуття зволоження та свіжості.

Ключові інгредієнти:

  • Комплекс із 10,5% гліколевої, молочної та саліцилової кислоти чудово справляється завданням ексфоліації та стимулює процеси оновлення тканин. В результаті впливу кислот пори очищаються і звужуються, шкіра виглядає більш доглянутою та сяючою.
  • Етильована L-аскорбінова кислота та ензимний комплекс – ключові компоненти пілінгу, що відповідають за яскравий рівномірний тон. Антиоксидантні властивості дозволяють продукту відновлювати фотоушкодження та боротися із вільними радикалами.
  • Комплекс екстрактів кореня голої солодки і центелли стає джерелом потужних антиоксидантів для шкіри, надаючи протизапальну і розгладжуючу дію. Сприяє досягненню рівного та яскравого тону.
  • Вітамін Е та глутатіон ідеально доповнюють «роботу» вітаміну С, підвищуючи ефективність освітлювального та відновлюючого впливу, піклуються про зволоження та зміцнення шкіри.

Спосіб застосування:

Після очищення нанесіть вологими пальцями на чисту шкіру та помасажуйте. Уникайте області навколо очей. Наступними продуктами догляду можуть бути сироватки, креми або олії. Використовуйте один раз на тиждень. Після застосування Follow The Light протягом тижня важливо обмежувати перебування на сонці та завжди наносити сонцезахисний продукт у ранковому догляді.

Напиши відгук
PSA Освітлюча маска з вітаміном С і Е 50 мл

PSA Освітлюча маска з вітаміном С і Е 50 мл

PSA Light Up Vitamin C & E Flash Brightening Mask С і Е 50 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри