PSA Goals Multi Acids & Probiotics Perfecting Night Serum 30 ml

PSA Goals Multi Acids & Probiotics Perfecting Night Serum 30 ml

PSA Антиоксидантна нічна сироватка 30 мл

PSA PSA

ЦБ-00022496

PSA

Наявність: Є в наявності

2220грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: PSA

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Сінгапур

Тип шкіри: Жирна та проблемна

Призначення: Зменшуючи кількість постакне, розширених пор та чорних цяток

PSA Goals Multi Acids & Probiotics Perfecting Night Serum Антиоксидантна нічна сироватка 30 мл

Ця зволожуюча, багатокислотна нічна сироватка починає діяти в неробочий час, зменшуючи кількість постакне, розширених пор та чорних цяток під час сну, і ви прокидаєтеся, щоб отримати чистішу та сяючу шкіру.

Основні діючі компоненти:

  • Коктейль з 12% гліколевої, молочної та піровиноградної кислоти – розчиняє та очищає пори, зменшуючи їх. Відлущує роговий шар шкіри, прискорює обмін клітин.
  • Пробіотики – посилюють імунітет шкіри, працюють з мікробіомом, зменшують почервоніння та надають шкірі здорового вигляду.
  • Ніацинамід (Вітамін B3) – працює з тьмяністю, вирівнює тон шкіри. Зменшує пори, підвищує здатність шкіри утримувати вологу. Покращує бар'єрні властивості шкіри, захищає її та відновлює.
  • Масло таману – заспокоює шкіру. Має антибактеріальні та протизапальні властивості. Багато жирними кислотами. Відмінно працює із висипаннями.
  • Білий & зелений чай - потужні антиоксиданти. Працюють із пошкодженнями, викликаними вільними радикалами. Зменшують дрібні зморшки. Зміцнюють, ухиляються і надають шкірі пружність.

Спосіб застосування:

Використовуйте на ніч. Після очищення та тонізування нанесіть на обличчя та шию, уникаючи область навколо очей. Потім нанесіть зволожуючий крем для обличчя. Завжди наносите SPF наступного ранку і обмежте перебування на сонці після використання цього продукту.

Напиши відгук
PSA Освітлюча маска з вітаміном С і Е 50 мл

PSA Освітлюча маска з вітаміном С і Е 50 мл

PSA Light Up Vitamin C & E Flash Brightening Mask С і Е 50 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри