PSA Освітлюча маска з вітаміном С і Е 50 мл

PSA Освітлюча маска з вітаміном С і Е 50 мл

PSA Light Up Vitamin C & E Flash Brightening Mask С і Е 50 ml

PSA PSA

ЦБ-00018701

PSA

Наявність: Немає в наявності

1690грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: PSA

Країна виробник: Сінгапур

Призначення: Освітлює,вирівнює тон,живить,зволожує

PSA Light Up Vitamin C & E Flash Brightening Mask Освітлюча маска з вітаміном С і Е 50 мл

PSA Light Up Vitamin C & E Flash Brightening Mask - унікальна формула маски, яка за 5 хвилин в день поверне тьмяній шкірі сяйво, здоровий вигляд, вирівняє тон і освітлить пігментацію. Завдяки високому вмісту активних інгредієнтів досягається швидкий результат. Формули розробляються в лабораторіях Allies of skin і проходять ретельний контроль і тестування. Ця лікувальна маска надасть вашій шкірі сяйво за лічені хвилини, жоден косметичний продукт не дає такого миттєвого результату як маски від PSA Надає шкірі сяйва і яскравість. Вирівнює тон і мікрорельєф шкіри .Глибоко зволожує насичуючи клітини вологою ,освітлює пігментацію. Надає шкірі пружність і еластичність, покращує мікроциркуляцію шкіри.

L  -аскорбінова кислота 11% - основний компонент маски в комбінації з вітаміном Е забезпечує потужний антиоксидантний захист, активізує синтез колагену, покращує еластичність і пружність шкіри, зміцнює стінки судин і робить судинну сіточку менш вираженою, покращує тон шкіри, освітлює пігментацію і постакне.

Вітамін Е 2% - потужний антиоксидант у високій концентрації, що підсилює дію вітаміну С, відновлює здоров'я клітин і робить шкіру більш гладкою та еластичною

Масло виноградних кісточок володіє протизапальною, антибактеріальною і антиоксидантною дію. Відновлює шкіру та покращує її захисні властивості.

Ферментований корінь редису - покращує якість шкіри, вирівнює тон і мікрорельєф шкіри.

Гіалуронова кислота - забезпечує глибоке зволоження шкіри, запобігає її зневоднення і зберігає необхідний рівень вологи в шкірі.

Спосіб застосування:

Нанести на очищену шкіру на 5 хвилин. Допускається довше, орієнтуйтеся по відчуттях шкіри. Змити теплою водою і нанести решті догляд.

Напиши відгук
PSA Нічна олія з ретинолом 15 мл

PSA Нічна олія з ретинолом 15 мл

PSA Midnight Courage Rosehip & Bakuchiol Retinol Night Oil 15 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри