PSA Liquid Panacea Centella & Kombucha Firming Recovery Booster 15 ml

PSA Liquid Panacea Centella & Kombucha Firming Recovery Booster 15 ml

PSA Сироватка для зневодненої шкіри 15 мл

PSA PSA

ЦБ-00021291

PSA

Наявність: Немає в наявності

1545грн

Об'єм: 15 мл

Бренд: PSA

Країна виробник: Сінгапур

Призначення: Відновлює, живить, знімає подразнення, зволоження

PSA Liquid Panacea Centella & Kombucha Firming Recovery Booster Зміцнююча сироватка-бустер з центелою та комбучею 15 мл

Сироватка-бустер PSA Liquid Panacea Centella & Kombucha Firming Recovery Booster зібрала у собі справжню лігу супергероїв – комбучу, білий чай та центелу для порятунку зневодненої та подразненої шкіри. Засіб забезпечує глибоке зволоження, живлення, антиоксидантний захист та експрес-ліфтинг для неймовірного сяйва та здоров'я шкіри. Швидко знімає запалення, зменшує лущення та дискомфорт після вмивання. Знижує чутливість, прискорює процеси загоєння, роблячи обличчя свіжим, а тон яскравим та однорідним.

Активні компоненти сироватки:

  • Бісаболол один з кращих природних інгредієнтів. Ефективно справляється з подразненнями, заспокоює почервоніння. Усуває запалення, а також має судинозвужувальну властивість і швидко знімає почервоніння, викликану алергічними реакціями.
  • Комбучка і білий чай мають потужну антиоксидантну дію, знижуючи негативний вплив вільних радикалів. Інтенсивно зволожують, підвищують пружність та еластичність шкіри, уповільнюють процеси в'янення. Стимулюють процеси оновлення та регенерації, вирівнюють тон та рельєф шкіри.
  • Екстракт центели підвищує захисні функції шкіри, зміцнює судини, зволожує та відновлює пошкоджену шкіру. Має виражену протизапальну, антибактеріальну та загоювальну дію. Стимулює синтез волокон колагену.
  • Гіалуронова кислота подібно до губки притягує і утримує велику кількість вологи на поверхні епідермісу. Зволожує шкіру, прискорює процеси регенерації та розгладжує мікрорельєф.

Спосіб застосування:

Нанесіть засіб на очищену, тонізовану шкіру обличчя. Завершіть свій догляд кремом для обличчя. Можна використовувати самостійно або змішувати з іншими засобами для посилення їхнього антиоксидантного захисту.

Напиши відгук
PSA Освітлюча маска з вітаміном С і Е 50 мл

PSA Освітлюча маска з вітаміном С і Е 50 мл

PSA Light Up Vitamin C & E Flash Brightening Mask С і Е 50 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри