Sesderma Acglicolic 20 moisturizing gel 50 ml

Sesderma Acglicolic 20 moisturizing gel 50 ml

Sesderma Acglicolic 20 moisturizing gel Зволожуючий гель для обличчя 50 мл

Sesderma Sesderma

ЦБ-00021953

Sesderma

Наявність: Є в наявності

1848грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Sesderma

Класифікація: Дерматокосметика

Країна виробник: Іспанія

Тип шкіри: Жирна. комбінована

Призначення: Зволоження, Ліфтинг

Вік: 35+

Sesderma Acglicolic 20 moisturizing gel Зволожуючий гель для обличчя 50 мл

Зволожувальний гель із гліколевою кислотою призначений для корекції перших вікових змін на жирній, комбінованій та проблемній шкірі. Також гель зволожує та живить шкіру, відновлює природні процеси оновлення та регенерації. Також може використовуватись для підготовки шкіри до глибоких хімічних пілінгів або перед початком лікування ретиноїдами. Підійде як жінкам, так і чоловікам.

Активні інгредієнти:

  • Гліколева кислота зволожує та відлущує шкіру, повертає їй здоровий, свіжий зовнішній вигляд та полегшує доступ углиб шкіри для інших компонентів.
  • Гідролізований колаген повертає шкірі еластичність, збільшує її тургор та зменшує глибину мімічних та статичних зморщок.
  • Ерготіонеїн захищає клітинні мембрани від пошкодження, запобігає розпаду колагенових та еластинових волокон. Уповільнює процес старіння та зменшує наслідки оксидантного стресу.
  • Сік листя алое та гіалуронова кислота забезпечують жирній шкірі харчування та зволоження, покращують її еластичність.
  • Сечовина та алантоїн заспокоюють шкіру, зменшують свербіж та лущення, пригнічують запальні процеси та прискорюють загоєння ушкоджених ділянок. Зволожувальний гель — частина антивікової лінійки Sesderma Acglicolic 20, спрямованої на корекцію зморщок та пігментних плям. Рекомендуємо використовувати його в комплексі з іншими засобами Acglicolic 20 для отримання помітного ефекту.

Спосіб застосування: очистіть шкіру від пилу, косметики та надлишку себуму. На вологу шкіру нанесіть гель Moisturizing Gel, розподіліть по всьому обличчю, шиї та декольте. Може використовуватись для зони навколо очей. Для посилення та закріплення ефекту використовуйте зволожуючі ампули Moisturizing Ampoules із серії Acglicolic 20. Перед виходом на активне сонце наносьте сонцезахисний крем Moisturizing Cream SPF 15 — він допоможе запобігти появі пігментних плям та зневоднення шкіри.

Склад: Aqua, Glycolic Acid, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclohexasiloxane, Lauryl PEG/PPG-18/18 Methicone, Propylene Glycol, Pentylene Glycol, Ammonium Hydroxide, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ascorbyl Glucoside, Sodium Pca, Bisabolol, Urea, Eryngium Maritimum Callus Culture Filtrate, Hydrolyzed Collagen, Allantoin, Ergothioneine, Dimethiconol, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Dipropylene Glycol, Lecithin, Alcohol, Polysorbate 20, Sodium Lactate, Limonene, Butylparaben, Phenoxyethanol, Isobutylparaben, Ethylparaben, Methylparaben, Propylparaben, Parfum, Alpha-isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate.

Напиши відгук
Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic Молочко для тіла 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри