Aronуx Крем зволожуючий з гіалуроновю кислотою

Medi Flower Aronуx Крем зволожуючий з гіалуроновю кислотою

Medi Flower Aronix Hyaluronic Acid Aqua Cream

ЦБ-00013061

Наявність: Немає в наявності

345грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Medi Flower

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження

Вік: 18+

Medi Flower Aronix Hyaluronic Acid Aqua Cream Зволожуючий крем з гіалуроновою кислотою

Зволожуючий гель-крем з високим вмістом гілауроновой кислоти Medi Flower Aronуx Hyaluronic Acid Aqua Cream призначений для догляду за  сухою, жирною і комбінованою шкірою обличчя. Він містить - 3000 частин на мільйон гіалуронової кислоти (низько і високомолекулярна гіалуроннова кислота в складі). Така комбінація дозволяє низькомолекулярній кислоті зволожувати шкіру на глибинному рівні. 

Високомолекулярна гіалуронова кислота створює на шкірі бар'єр, що перешкоджає випаровуванню вологи, сприяє відновленню клітин епідермісу, скорочує дрібні зморшки, робить шкіру гладкою і ніжною. Крем також містить екстракти каноли, Торре, халлабонга, джорітди з острова Чеджу, які дбайливо доглядають за шкірою обличчя, заспокоюють і пом'якшують Крем сертифікований як функціональна косметика для усунення зморшок і поліпшення кольору обличчя.

Спосіб застосування

Використовуйте після тоніка і сироватки. Рівномірно нанесіть необхідну кількість гель-крему і залиште до повного вбирання.

Склад

Water  ,Glycerin,Cetyl Ethylhexanoate ,Caprylic/Capric Triglyceride  ,Cetearyl Alcohol   ,Niacinamide ,Dipropylene Glycol  ,1,2-Hexanediol ,Glyceryl Stearate  ,PEG-100 Stearate  ,Macadamia Integrifolia Seed Oil  ,Sorbitan Stearate   ,Polysorbate 60  ,Betaine ,Beeswax  ,Butyrospermum Parkii (Shea) Butter  ,Dimethicone  ,Sodium Hyaluronate  ,Arginine ,Fragrance,Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer  ,Carbomer  ,Polyglutamic Acid  ,Ethylhexylglycerin ,Sodium Hyaluronate Crosspolymer  ,Hydrolyzed Glycosaminoglycans   ,Hydrolyzed Hyaluronic Acid  ,Hyaluronic Acid  ,Nelumbo Nucifera Callus Culture Extract  ,Saccharomyces/Viscum Album (Mistletoe) Ferment Extract  ,Saccharomyces/Imperata Cylindrica Root Ferment Extract  ,Lactobacillus/Soybean Ferment Extract  ,Brassica Campestris (Rapeseed) Extract  ,Prunus Yedoensis Flower Extract  ,Paeonia Suffruticosa Root Extract  ,Portulaca Oleracea Extract  ,Allantoin  ,Xanthan Gum ,Adenosine ,Tocopheryl Acetate ,Disodium EDTA   ,Panthenol  ,Acetyl Hexapeptide-8  ,Palmitoyl Pentapeptide-4 ,Alanine/Histidine/Lysine Polypeptide Copper HCl  ,Ceramide NP

Напиши відгук
Medi Flower Зволожуючий тонер-міст з морським колагеном

Medi Flower Зволожуючий тонер-міст з морським колагеном

MEDI FLOWER DEEP OCEAN MARINE COLLAGEN FACIAL MIST

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри