Cruelty free Elizavecca Крем для обличчя відбілюючий 100 г

Elizavecca Крем для обличчя відбілюючий

Elizavecca Milky Piggy Real White Time Milk Cream

Elizavecca Elizavecca

ЦБ-00014552

Elizavecca

Наявність: Немає в наявності

545грн

Об'єм: 100 мл

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Вік: 18+

Elizavecca Milky Piggy Real White Time Milk Cream Крем для обличчя освітлюючий

Крем для обличчя освітлює від корейського бренду Elizavecca - це косметичний засіб з легкою консистенцією, який веде активну боротьбу з пігментацією. Крем сприяє не тільки освітленню пігментних плям і веснянок, але і запобігає їх повторній появі.

Активними компонентами освітлюючого крему є: ніацинамід, арбутин, аллатоін, свинячий колаген і рослинні екстракти. Такий «мікс» з корисних і натуральних компонентів сприяє оздоровленню шкіри і вирівнюванню її тону. Milky Piggy Real White Time Milk Cream підходить для щоденного використання на всіх типах шкіри.

Для досягнення найкращого ефекту рекомендується використовувати крем в комплексі з іншими уходовой кошти серії Milky Piggy.

Спосіб застосування

Візьміть кінчиками пальців трохи крему, нанесіть на чисте обличчя або тіло і рівномірно розподіліть. Втирайте засіб в шкіру до повного всмоктування.

Склад

Water, Propylene Glycol, Glycerine, Butylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Sodium Hyaluronate, Niacinamide, Titanium Dioxide,Scutellaria Baicalensis Root Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Hydrolyzed Collagen, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Polyacrylamide,C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copoymer.Goat Milk, Isohexadecan,Polysorbate80, Sodium Chondroitin Sulfate,Squalane,Tocopheryl Acetate, Allantoin, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Centella Asia Tica Extract, Fragrance, Dipotassium Glycyrrhizate, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Portulaca Oleracea Extract,Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Aloe Barbadensis Leaf Powder,Ascorbic Acid.

Напиши відгук
Elizavecca Крем ББ зволожуючий з гіалуроновою кислотою BB cream Milky Piggy SPF50

Elizavecca Крем ББ зволожуючий з гіалуроновою кислотою BB cream Milky Piggy SPF50

Elizavecca Milky Piggy BB Cream SPF50

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри