Cruelty free Elizavecca Антивікова нічна сироватка для обличчя

Elizavecca Антивікова нічна сироватка для обличчя

Elizavecca Witch Piggy Hell-Pore Bifida Premium Ample

Elizavecca Elizavecca

ЦБ-00010389

Elizavecca

Наявність: Немає в наявності

285грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Elizavecca

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Ніч

Призначення: Антивіковий

Вік: 30+

Elizavecca Witch Piggy Hell-Pore Bifida Premium Ample Сироватка для обличчя відновлююча з біфідобактеріями

Якщо перші вікові зміни торкнулися обличчя, це не привід для паніки, а стимул до більш активного омолоджуючий догляду за шкірою. В асортименті корейського бренду Elizavecca є чудовий засіб, який допоможе відновити тонус шкірного покриву і розгладити тонкі зморшки. Witch Piggy Hell-Pore Bifida Premium Ample - відновлююча сироватка на основі біфідобактерій. Час застосування косметичного засобу - ніч.

Антивікова сироватка зміцнює структуру шкірного покриву, усуває запалення, почервоніння, лущення, вирівнює колір, тон і текстуру шкіри. Екстракт лизата біфідобактерій 100% і екстракт морських водоростей - активні компоненти формули, що забезпечують протизапальну, регенеруючу, антиоксидантну і тонізуючу дію. Сироватка попереджає появу акне, надає шкірі свіжий, доглянутий і відпочивший вигляд. Гігієнічне застосування і економічність витрати кошти забезпечується піпетковим дозатором.

Cпособ застосування

Після очищення і тонізації, перед нанесенням крему нанести кілька крапель сироватки на обличчя і шию. Розподілити легкими рухами. Допускається додавання сироватки в доглядові креми під маски.

Склад

Bifida Ferment Filtrate 97%,Niacinamide, Adenosine,Allantoin,Propylene Glycol,Carbomer,Triethanolamine, 1,2-Hexanediol, Aloe Barbadensis Leaf Extract,Glycine Max (Soybean) Seed Extract,Milk Protein Extract,Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract

Напиши відгук
Elizavecca Крем для обличчя відбілюючий

Elizavecca Крем для обличчя відбілюючий

Elizavecca Milky Piggy Real White Time Milk Cream

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри