Cruelty free Elizavecca Зволожуюча тканинна маска з гіалуроновою кислотою

Elizavecca Зволожуюча тканинна маска з гіалуроновою кислотою

Elizavecca Hyaluronic Acid Water Deep Power Ringer Mask Pack

Elizavecca Elizavecca

ЦБ-00016871

Elizavecca

Наявність: Немає в наявності

35грн

Об'єм: 23 мл

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Вік: 18+

Elizavecca Hyaluronic Acid Water Deep Power Ringer Mask Pack Зволожуюча тканинна маска з гіалуроновою кислотою

Інтенсивно зволожуюча маска Elizavecca Hyaluronic Acid Water Deep Power Ringer Mask Pack відмінно справляється з такими недоліками, як акне, пігментація і забруднені пори, відновлює і регенерує шкірну структуру, підтягує, живить і в цілому омолоджує шкіру. Маска заспокоює шкіру, має протизапальну дію, усуває лущення і почервоніння, робить шкіру гладкою і шовковистою.

Гіалуронова кислота сприяє тривалому зволоженню шкіри, так як створює на її поверхні найтоншу непомітну плівку, яка активно всмоктує вологу з повітря, завдяки чому збільшується вміст вологи в роговому шарі і знижується випаровування води з поверхні шкіри, при цьому не забиваються пори і не порушується газообмін. Гіалуронова кислота бере участь у багатьох життєво важливих процесах в клітинах шкіри, контролює рівень зволоження, підвищує здатність шкіри чинити опір агресивному впливу зовнішнього середовища, пом'якшує і заспокоює, усуває лущення, робить шкіру більш гладкою і пружною.

Спосіб застосування

Після очищення і тонізації накладіть маску на обличчя, добившись щільного прилягання, залиште на 15-20 хвилин. Потім зніміть маску, есенцію що залишилася розподіліть масажними рухами до повного вбирання.

Склад

Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Dimethicone, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Carbomer, Vincetoxicum Atratum Extract, Portulaca Oleracea Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Arginine, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate (100 ppm), Fragrance

Напиши відгук
Elizavecca Крем для обличчя відбілюючий

Elizavecca Крем для обличчя відбілюючий

Elizavecca Milky Piggy Real White Time Milk Cream

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри