Tony Moly Маска тканинна для обличчя

Tony Moly Маска тканинна для обличчя

Tony Moly I'm Real Lemon Mask Sheet

TonyMoly TonyMoly

ЦБ-00012141

TonyMoly

Наявність: Немає в наявності

145грн

Об'єм: 21 мл

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

Вік: 18+

Tony Moly I'm Real Lemon Mask Sheet Тканинна маска для обличчя 

Корейський бренд Tony Moly користується величезною популярністю серед красунь! Йому віддали перевагу дівчата, відкриті для експериментів. І це зовсім не дивно: майстри торгової марки створюють унікальну продукцію, яка відрізняється від товарів, які ми звикли бачити на європейському ринку косметики. Сьогодні у вас є унікальна можливість випробувати на собі чудодійну силу листової маски рідкого типу.

Що ж являє собою цей «водянистий тип»? Такі маски повертають шкірі тонус і дарують їй здорове сяйво. Маска з екстрактом лимона, на додачу до всіх корисних властивостей, ще й освітлює шкірний покрив. Вона ідеально підходить жінкам жирного типу шкіри, схильної до утворення запалень. Маска «стирає» сліди від прищиків, освітлює пігментні плями і веснянки. Ви будете в захваті від свого відображення в дзеркалі!

Продукція Tony Moly - органічна. А ще вона не тестується на тваринах. Відмінна новина для всіх, хто піклується про навколишній світ!

Спосіб застосування

Використовуйте тільки на очищену шкіру. Розкрийте упаковку і розправте лист по всій поверхні шкіри обличчя. Залиште маску на 20-30 хвилин. Після, видаліть маску і розподіліть залишки речовини масажними рухами.

Напиши відгук
Tony Moly Wonder ceramide mocchi water cream 300 ml

Tony Moly Wonder ceramide mocchi water cream 300 ml

Tony Moly Wonder ceramide mocchi water cream Зволожуючий крем для обличчя 300 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри