Eunyul Маска тканинна для обличчя зволожуюча з вітаміном В5 30 мл

Eunyul Маска тканинна для обличчя зволожуюча з вітаміном В5 30 мл

Eunyul Daily Care Mask Sheet Vitamin В5

ЦБ-00015468

Наявність: Немає в наявності

65грн

Об'єм: 22 г

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження

Вік: 18+

Eunyul Daily Care Mask Sheet Vitamin В5 Тканинна маска з вітаміном В5

Корейська тканинна маска Eunyul Daily Care Mask Sheet Vitamin містить цінний косметичний інгредієнт - пантотенову кислоту, яка необхідна для молодості і краси шкіри. Вітамін B5 в складі сприятливо впливає на шкірі і дарує їй неймовірну свіжість і заряд краси. Тканинна маска для обличчя з вітаміном B5 - багатофункціональний засіб для позбавлення від недосконалостей. Ефективно працює проти зморшок, ознак старіння, сухості, млявості дерми. Сприяє оздоровленню і поліпшенню стану епідермісу.

Спосіб застосування

Дістаньте маску з упаковки, нанесіть її на попередньо очищену шкіру, акуратно розправте і залиште на 15-20 хвилин, потім видаліть. Рекомендується використовувати 3-4 рази в тиждень.

Склад

Water, Glycerin, Alcohol, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Panthenol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Cymbopogon Schoenanthus Extract, Mentha Rotundifolia Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Hydroxyacetophenone, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Tromethamine, Betaine, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Dipotassium Glycyrrhizate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Fragrance.

Напиши відгук
Eunyul Крем для рук з аргановим маслом, 50 г

Eunyul Крем для рук з аргановим маслом, 50 г

Eunyul Clean & Fresh Hand Cream Argan 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри