Nacific Крем-гель зволожуючий з трояндою

Nacific Крем-гель зволожуючий з трояндою

NACIFIC REAL FLORAL AIR CREAM ROSE

ЦБ-00015304

Наявність: Немає в наявності

485грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Nacific

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Комбінована

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження та живлення

Вік: 18+

NACIFIC REAL FLORAL AIR CREAM ROSE Легкий гель-крем з пелюстками троянди

Легкий зволожуючий гель-крем Nacific Real Rose Floral Air Cream підійде для тих, хто вважає за краще не щільні зволожуючі засоби, які не перевантажують шкіру і не провокують появу жирного блиску протягом дня. Крем інтенсивно насичує клітини шкіри вологою, усуває відчуття сухості і стягнутості, створює на шкірі захисний бар'єр, що перешкоджає негативному впливу навколишнього середовища (сонце, вітер, холод). Тонізує і повертає шкірі здоровий колір обличчя і сяйво, підвищує пружність і підтягує.

Гель-крем розгладжує мімічні зморшки і уповільнює процеси вікових змін шкіри. Відмінно підійде для профілактики антивікового догляду.

Основні діючі компоненти:

Гідролат дамаської троянди (Rosa Damasxena Flower water) омолоджує і запобігає вікові зміни шкіри, має антиоксидантну активність і яскраво виражений ефектом ліфтингу, покращує колір обличчя, пробуджуючи в шкірі сяйво. Ефективно бореться з висипаннями і шкірними подразненнями, несе потужний заряд поновлення для шкіри і сприяє швидкій регенерації.

Квіткова пудра французької троянди (Rosa Gallica Flower Powder) м'яко освітлює, вирівнює тон, покращує колір обличчя. Надає шкірі красиве, природне, внутрішнє сяйво. Робить загальний вигляд обличчя більш свіжим і відпочилим.

Алантоїн (Allantoin) пом'якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює роздратовану шкіру.

Вино (wine extract), перш за все, славиться своїм омолоджуючий ефект, протизапальними і антиоксидантними властивостями, ефективно при лікуванні купероза, тонізує, сприяє оновленню клітин і насичення шкіри вітамінами, загоює і регенерує, тонізує.

Кофеїн (Caffeine) тонізує шкіру, тим самим підтягуючи її, ліквідує сліди втоми і набряклості за допомогою активації життєво важливих процесів в клітинах шкіри, допомагає в найкоротші терміни позбутися від тьмяного кольору обличчя. Для нормальної та комбінованої шкіри.

Спосіб застосування

Нанесіть гель-крем на шкіру обличчя і шиї легкими масажними рухами. Крем використовується на фінальному етапі догляду: після очищення, тонізації і нанесення сироватки.

Склад

Rosa Damasxena Flower water, Water, Glycerin, 1,2-Hexandiol, Wine, Rosa Gallica Flower Powder, Xylitol, Butylene Glycol, Allantoin, Caffeine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Decyl Glucoside, Tromethamine, Citric Acid

Напиши відгук
Nacific Сироватка для проблемної шкіри органічна, 50 мл

Nacific Сироватка для проблемної шкіри органічна, 50 мл

NACIFIC Fresh Herb Origin Serum

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри