Veraclara Night Cream Інтенсивно зволожуючий крем

Veraclara Night Cream Інтенсивно зволожуючий нічний крем

Veraclara Moisturizing Intense Cream

Veraclara Veraclara

ЦБ-00016507

Veraclara

Наявність: Немає в наявності

80грн

Об'єм: 27 г

Бренд: Veraclara

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Ніч

Призначення: Зволоження та живлення

Вік: 18+

Veraclara Moisturizing Intense Cream Інтенсивно зволожуючий нічний крем для обличчя 

Інтенсивно зволожуючий крем для обличчя Moisturizing Intense Cream від корейського бренду Veraclara з маслом Ши і гіалуроновою кислотою в складі не просто наповнює шкіру поживними елементами, але ще і створює захисний бар'єр, щоб волога не випаровувалася і шкіра була захищена від зовнішніх негараздів: сонця , вітру або морозу. При цьому він не створює ефекту маски і зовсім не відчувається на обличчі.

Активні компоненти:

Гіалуронова кислота оберігає шкіру від зневоднення. Утримує вологу і підтримує оптимальний водний баланс в шкірі. Підтримує пружність і еластичність шкіри. Нейтралізує активність вільних радикалів. Прискорює загоєння ран. Знімає запалення, подразнення і лущення. Підсилює природний опір шкіри зовнішніх несприятливих факторів: холоду, вітру, морозу, ультрафіолету, перепаду температур.

Масло Ши (каріте) володіє цілющим засобом для відновлення здоров'я обличчя, з шкірою будь-якого типу. Основна його дія - це пом'якшення та живлення. Захищає шкіру від негативного впливу сонячних променів. Насичує шкіру вітамінами, покращує колір обличчя. Нейтралізує дію вільних радикалів (оксидантів). Має протизапальну і протинабрякову дію. Підвищує пружність і тонус шкірних покривів. Розгладжує неглибокі зморшки. Пом'якшує огрубілі ділянки. Сприяє утриманню вологи в шкірних покривах. Стимулює регенерацію, усуває почервоніння на шкірі.

Екстракт алое вера прекрасно зволожує шкіру, не надаючи їй при цьому зайвого блиску і не закупорюючи пори. Містить безліч антиоксидантів, включаючи бета-каротин, вітаміни С і Е, які допомагають поліпшити природний тонус шкіри і зберегти її зволоженою і пружною досить довгий час. Володіє протизапальними властивостями.

Спосіб застосування

Нанести невелику кількість крему на подушечки пальців, масажними рухами розподілити по шкірі обличчя. Використовувати вранці і ввечері, після використання тонера / тоніка.

Напиши відгук
Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel  Пілінг гель для ніг

Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel Пілінг гель для ніг

Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри