Veraclara Cool Mask  Очищуюча маска-плівка з охолоджуючим ефектом

Veraclara Cool Mask Очищуюча маска-плівка з охолоджуючим ефектом

Veraclara Purifying Cool Mask

Veraclara Veraclara

ЦБ-00016516

Veraclara

Наявність: Немає в наявності

80грн

Об'єм: 27 г

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Вік: 18+

Veraclara Purifying Cool Mask Маска-плівка з охолоджуючим ефектом 

Маска-плівка Veraclara Purifying Cool Mask з охолоджуючим ефектом - знімає втому і стрес, заряджає шкіру енергією, позбавляє її від напруги, надлишкової жирності, камедонів, сальних пробок і хвороботворних проявів. Гіалуроновая кислота активно зволожує шкіру, регулює гідробаланс, оберігає дерму від пересихання, лущення, почуття дискомфорту і раннього в'янення. Ніацинамід виводить пігментні плями, активізує метаболізм, регулює біохімічні процеси в клітинах і уповільнює старіння шкіри. Пантенол активізує процеси регенерації, прискорює загоєння ушкоджень і поповнює нестачу пантенонової кислоти в клітинах.

Маска містить екстракти алое, ромашки, центели, гамамелісу, кореня солодки і інших заспокійливих рослин. Вони відновлюють здоров'я шкіри, знімають запалення і подразнення, насичують тканини вітамінами і стимулюють імунітет. Маска допомагає швидко очистити шкіру від забруднень, усунути омертвілі клітини і поліпшити колір обличчя. Вона також створює легкий охолоджуючий ефект, допомагаючи зняти втому і стрес. Маска має інноваційну spout-упаковку, яка відрізняється гнучкою формою, компактними розмірами і маневреністю. Вона без зусиль поміщається в сумочку, не займає багато місця, тому ви завжди зможете брати маску з собою і застосовувати в міру необхідності.

Спосіб застосування

Нанесіть необхідну кількість на поверхню обличчя, крім країв шкіри поблизу очей і області рота, почекайте 20-30 хвилин до повного висихання. Потім повільно видаліть маску, починаючи від її краю.

Напиши відгук
Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel  Пілінг гель для ніг

Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel Пілінг гель для ніг

Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри