Veraclara Collagen Wrinkle Крем антивіковий з колагеном

Veraclara Collagen Wrinkle Крем антивіковий з колагеном

Veraclara Collagen Wrinkle Care

Veraclara Veraclara

ЦБ-00016508

Veraclara

Наявність: Немає в наявності

80грн

Об'єм: 27 г

Бренд: Veraclara

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Антивіковий

Вік: 35+

Veraclara Collagen Wrinkle Care Крем омолоджуючий проти зморшок для обличчя з колагеном

Крем проти зморшок Veraclara Collagen Wrinkle Care омолоджуючий з колагеном активно бореться зі зморшками, підтягує овал обличчя, знімає набряки і зменшує видимість вікових змін шкіри. Гіалуронова кислота має зволожуючі і омолоджуючі властивості. Вона насичує тканини вологою, покращує метаболізм і активізує обмінні процеси в клітинах. Крем відновлює оптимальний рівень зволоженості, видаляє ороговілі клітини, знімає набряки, розгладжує зморшки, відображає натиск вільних радикалів кисню, стимулює синтез власного колагену і еластину. Крем має зручну упаковку spout pouch, яка представляє собою гнучкий поліпропіленовий пакет з носиком-дозатором.

Такий формат є дуже компактним і маневреним, тому крем можна завжди носити з собою в сумочці і використовувати в міру необхідності. Масло ши живить, пом'якшує і розгладжує шкіру, усуває відчуття сухості, лущення, свербіння і дискомфорту. Екстракт листя зеленого чаю має виражені антиоксидантні властивості. Він бореться з атакою вільних радикалів, запобігає руйнуванню клітин і уповільнює процес старіння. Сік листя алое насичує тканини вологою, створює сприятливу гідратацію, підтримує гармонійну мікрофлору, виводить шлаки і токсини. Аденозин активізує обмін білка колагену, який відповідає за гладкість і пружність шкіри.

Він також допомагає зберегти цілісність клітин і підсилює їх опірність до агресивних зовнішніх впливів. Вітамін Е стимулює регенерацію тканин, уповільнює процеси окислення, скорочує зморшки і зменшує вираженість вікових змін.

Спосіб застосування

Видавіть трохи крему, нанесіть на обличчя і рівномірно розподіліть. Дбайливо втирайте в шкіру масажними рухами. Перед використанням крему рекомендується нанести тонер і сироватку. Продукт підходить для щоденного використання.

Напиши відгук
Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel  Пілінг гель для ніг

Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel Пілінг гель для ніг

Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри