Veraclara Cleansing oil Гідрофільне масло для обличчя

Veraclara Cleansing oil Гідрофільне масло для обличчя

Veraclara Premier Cleansing Oil

Veraclara Veraclara

ЦБ-00016514

Veraclara

Наявність: Немає в наявності

70грн

Об'єм: 27 г

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

Вік: 18+

Veraclara Premier Cleansing Oil  Гідрофільне масло для одбличчя 

Гідрофільні масло Veraclara Premier Cleansing Oil допомагає видалити навіть саму стійку косметику, звільнити пори, розчинити все забруднення, нейтралізувати надлишкову жирність і поліпшити загальний стан шкіри, підтримує оптимальний гідробаланс, усуває сухість і лущення, оптимізує мікрофлору, знімає запалення і заспокоює подразнення. Масло має унікальну spout-упаковку, яка перешкоджає проникненню всередину мікробів і вірусів, зберігає властивості продукту, підтримує оптимальну температуру і зменшується в міру витрати масла.

До того ж spout-упаковка дуже легка і компактна, тому ви завжди зможете брати крем в поїздки і подорожі. Масло не закупорює пори, а навпаки нормалізує стан жирної, проблемної та комбінованої шкіри. До складу продукту входять масла абрикоса, макадамії, оливи, обліпихи, шипшини, арганії та інших рослин. Масла відновлюють суху шкіру, збагачують її вітамінами і жирними кислотами, відроджують тонус і життєві сили епідермісу. Засіб містить масла лимона, бергамоту та інших цитрусових плодів. Вони ефективно очищають шкіру, відбілює її, позбавляють від ороговілих клітин і надлишкової жирності.

Цитрусові регулюють секрецію сальних залоз, вирівнюють тон обличчя, освітлюють пігментації, веснянки і почервоніння. Вітамін Е активізує метаболічні процеси, відображає натиск вільних радикалів, зміцнює стінки капілярів, знімає стрес, втому і напруження. Він також бореться зі зморшками, активізує синтез власного колагену і уповільнює вікові зміни.

Спосіб застосування

Видавити трохи масла на руку і нанести на обличчя. Рівномірно розподілити і додати води. Коли засіб перетвориться в піну, промити шкіру і видалити залишки водою. Уникати потрапляння в очі, в разі несумісності з вашою шкірою припиніть використання.

Напиши відгук
Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel  Пілінг гель для ніг

Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel Пілінг гель для ніг

Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри