Pyunkang Yul Deep Cleansing Oil 290 ml

Pyunkang Yul Deep Cleansing Oil 290 ml

Pyunkang Yul Гідрофільна олія для зняття макіяжу 290 мл

Pyunkang yul Pyunkang yul

ЦБ-00022550

Pyunkang yul

Наявність: Немає в наявності

645грн

Об'єм: 290 мл

Бренд: Pyunkang Yul

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Очищають пори, вирівнюють тон і мікрорельєф, нормалізують вироблення себума, зволожують, живлять, відновлюють шкіру

Pyunkang Yul Deep Cleansing Oil Гідрофільна олія для зняття макіяжу 290 мл

М’яке гідрофільне олія Pyunkang Yul Deep Cleansing Oil розчиняє і видаляє найстійкіший макіяж без шкоди для шкіри. Активи косметичного продукту очищають пори, вирівнюють тон і мікрорельєф, нормалізують вироблення себума, зволожують, живлять, відновлюють шкіру. У складі продукту ретельно відібрані і сертифіковані EWG (0-2) компоненти, визнані безпечними для використання.

М’які очищаючі ПАВ (екстракти листя мильнянки) і екстракт портулаку сприяють делікатній очищаючій дії, не викликаючи подразнення і не залишаючи відчуття стягнутості після вмивання.

Масло жожоба і насіння соняшнику витягують і абсорбують забруднення з пор, роблять поверхню шкіри м’якою і шовковистою.

Інтенсивну зволожуючу дію продукту обумовлено вмістом гіалуронової кислоти, пантенолу і алантоїну. Гіалуронова кислота, як магніт, здатна притягувати і утримувати велику кількість молекул води, і, завдяки своїй маленькій молекулярній масі, проникає в глибокі шари епідермісу, що обумовлює пролонговане зволоження.

Пантенол зміцнює захисні функції шкіри і утримує вологу, тим самим нормалізує гідро-ліпідний баланс епідермісу, підтримуючи оптимальний рівень вологи в шкірі. Алантоїн інтенсивно зволожує і заспокоює шкіру.

Склад насичений комплексом натуральних олій, в який входять масла авокадо, макадамії, солодкого мигдалю і інші, що володіють пом’якшувальною дією і допомагають наситити шкіру необхідними корисними речовинами.

Формула продукту збагачена такими потужними заспокійливими компонентами як чайне дерево і центелла азіатська, які в тандемі допоможуть зняти роздратування і усунути запалення. Центелла Азіатська також відома як Тигрова Трава відрізняється потужними загоюючими і протизапальними властивостями.

Екстракти коптіса і зеленого чаю відмінно тонізують шкіру, також заспокоюють і заряджають її життєвою енергією.

Гідрофільне масло має рідку текучу консистенцію, легко ковзає по шкірі, і при зіткненні з водою миттєво перетворюється, емульгується в ніжне молочко. Засіб не залишає плівки після очищення, не має запаху.

Спосіб застосування:

Масло нанести на суху шкіру обличчя, помасажувати протягом 1-2 хвилин, змити водою. Приступити до вмивання вашим звичайним засобом для вмивання (пінка, гель, мило).

Напиши відгук
Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Patch 60 шт

Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Patch 60 шт

Pyunkang Yul Патчі з чорним чаєм 60 шт

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри