Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Patch 60 шт

Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Patch 60 шт

Pyunkang Yul Патчі з чорним чаєм 60 шт

Pyunkang yul Pyunkang yul

ЦБ-00022552

Pyunkang yul

Наявність: Немає в наявності

545грн

Об'єм: 60 шт

Бренд: Pyunkang Yul

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Освітлюють темні кола, прибирають набряки під очима і надають погляду світлості і легкості

Вік: 25+

Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Patch Патчі з чорним чаєм 60 шт

Унікальний склад насичений гіалуроновою кислотою, керамідами і чорним чаєм. Допомагає проявляти інтенсивну зволожуючу і тонізуючу дію. Патчі освітлюють темні кола, прибирають набряки під очима і надають погляду світлості і легкості.

Основні діючі речовини:

Гіалуронова кислота – наділена властивістю притягувати і утримувати воду, тим самим забезпечуючи пружність каркаса шкіри і зміцнюючи його. Потрапляючи на поверхню епідермісу, вона утворює плівку, яка перешкоджає випаровуванню вологи і одночасно захищає від агресивних чинників середовища.

Чорний чай – заспокійливо діє на подразнену шкіру. І в цілому чайний екстракт покращує стан шкіри, вирівнюючи її рельєф, звужуючи пори і зменшуючи зморшки.

Алантоїн знижує вироблення меланіну і освітлює пігментацію. Засіб активно розгладжує зморшки, стимулює кровообіг і підвищує пружність дерми: шкіра насичена киснем, стає оксамитовою і сяючою.

Ніацинамід ефективно бореться зі зморшками, вирівнюючи шкіру і покращуючи її еластичність. Він сприяє збільшенню кількість церамідів , тобто відновлюється порушена бар’єрна функція і зменшується втрата вологи.

Спосіб застосування:

Дістаньте патчі з упаковки, накладіть на зону під очима, носогубні складки, шию або зону чола. Залиште на 20-30 хвилин, потім зніміть патчі. Залишки есенції м’яко “вбийте” в шкіру легкими рухами подушечок пальців.

Напиши відгук
Pyunkang Yul Black Tea revitalizing mask pack

Pyunkang Yul Black Tea revitalizing mask pack

Pyunkang Yul Black Tea revitalizing mask pack Тканинна маска з чорним чаєм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри