Pyunkang Yul ACNE Facial Cleanser 120ml+Spot Patch 1ea+Mask 1ea

Pyunkang Yul ACNE Facial Cleanser 120ml+Spot Patch 1ea+Mask 1ea

Pyunkang yul Дорожній набір- умивалка 120 мл+маска+точкові патчі 

Pyunkang yul Pyunkang yul

ЦБ-00024179

Pyunkang yul

Наявність: Немає в наявності

445грн

Об'єм: 120ml+Spot Patch 1ea+Mask 1ea

Бренд: Pyunkang Yul

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна, Комбінована, Проблемна

Час застосування: Універсальний

Призначення: Антибактеріальне, від вугрів, від подразнень, заспокоєння, зволоження, лікування, очищення

Вік: 18+

Pyunkang yul Дорожній набір- умивалка 120 мл+маска+точкові патчі 

Серія ACNE від бренду Pyunkang yul – це лінія косметики розроблена дерматологічною клінікою в Сеулі для вирішення проблем шкіри схильної до акне, появи комедонів та зайвої жирності.

Склад засобів позбавлений ароматів, барвників та мінеральних олій, що дозволяє використовувати їх навіть на дуже чутливій, схильній до алергії шкірі.

В набір входить: 

- ACNE Facial CleanserПінка для вмивання ретельно очищає шкіру від забруднень, очищає пори та запобігає надмірному виробленню себуму.

ACNE Spot Patch Super Thin: Патчі локально загоюють, підсушують, поглинають надлишок шкірного сала і запобігають повторному зараженню. Вони захищають запалення від бруду та зовнішніх факторів та поглинає ексудацію запалень. Вони дуже тонкі і практично непомітні на шкірі і мають водостійкий ефект.

ACNE Dressing Mask PackМаска має незвичайний формат, вона складається з чотирьох частин, які можна розмістити на обличчі відповідно до ваших індивідуальних потреб. Маска ретельно подбає про зони, уражені акне, усуне запалення, зволожить шкіру, вирівняє рельєф.

Спосіб застосування:

ACNE Facial Cleanser: Візьміть достатню кількість продукту і спіньте. Масажними рухами нанесіть пінку на обличчя і протріть. Змийте теплою водою.

ACNE Spot Patch Super Thin: Акуратно нанесіть патчі на проблемні ділянки шкіри та запалення (на суху чисту шкіру). Як тільки вони повністю вберуть виділення і їх колір стане білим, обережно відокремте їх. Ви можете використовувати патчі протягом як мінімум двох годин (або на ніч), щоб зменшити запалення, набряк та почервоніння.

ACNE Dressing Mask Pack: Після очищення та нанесення тонера, нанесіть маску приділяючи увагу таким ділянкам як наприклад, щоки, лоб і підборіддя. Залишіть на 10-15 хвилин. 

Склад:

Acne Facial Cleanser: Water, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, PEG-75 Acrylates Copolymer, Glycerin, Disodium cocoamphodipropionate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Dimethyl Sulfone, Pyridoxine HCl, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Forsythia Suspensa Fruit Extract, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Uralensis (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Sodium Chloride, Copper Tripeptide-1, Allantoin, Citric acid, Potassium Hydroxide, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Disodium EDTA.
Acne Spot Patch Super Thin: Polyisobutene, Polyurethane-9, Polyisoprene, Cellulose Gum.
Acne Dressing Mask Pack: Water, Glycerin, Butylene Glycol, Sodium Chloride, Sodium Hyaluronate, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Forsythia Suspensa Fruit Extract, Cryptomeria Japonica Leaf Extract, Nelumbo Nucifera Leaf Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA.
Напиши відгук
Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Patch 60 шт

Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Patch 60 шт

Pyunkang Yul Патчі з чорним чаєм 60 шт

    ТОП запитиТОП менюТОП картки
Догляд
Макіяж
Волосся
Тіло
Автозасмага та захист від сонця
Подарункові набори та аксесуари
×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри