Kiko Unlimited stylo 01 Стійка губна помада

Kiko Unlimited stylo 01

Kiko Стійка губна помада 01

Kiko Kiko

ЦБ-00027172

Kiko

Наявність: Немає в наявності

415грн

Колір: 01

Бренд: Kiko

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Італія

Kiko Unlimited stylo Стійка губна помада 01

Цей високоякісний продукт має кремову текстуру, яка забезпечує ідеальне нанесення, насичений колір, напівматовий відтінок і стійкий фініш. Також приємним доповненням є елегантне оформлення помади, яка стане справжньою окрасою туалетного столика або косметички.

Засіб рівномірно розподіляється по шкірі, тому ви зможете створити однотонне покриття будь-якої яскравості та соковитості. Приголомшлива пігментація помади забезпечує тривале збереження охайного вигляду макіяжу, який буде додавати образу особливу ефектність і бездоганність.

Косметичний продукт має доглядальну формулу, збагачену живильними маслами, здатними подбати про здоров'я і доглянутий вигляд шкіри губ.

Спосіб застосування:

Окресліть контур губ за допомогою Invisible Lip Liner. Наносьте помаду безпосередньо на губи: почніть з центру і рухайтеся до куточків рота. Ще охайніше нанесення забезпечить кисть Unlimited Double Lip Brush: наберіть невелику кількість помади і поступово нанесіть на губи. Щоб відкрити помаду, поверніть ковпачок за годинниковою стрілкою.

Напиши відгук
Kiko Charming escape silky highlighter 01

Kiko Charming escape silky highlighter 01

Kiko Charming escape silky highlighter Хайлайтер для обличчя 01

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри