Aden Помада кремова зволожуюча

Aden Помада кремова зволожуюча

Aden Cosmetics Hydrating Lipstick, 16 Peach

ЦБ-00007279

Наявність: Немає в наявності

125грн

Об'єм: 3.5 g

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Зроблено в: Великобританія, Німеччина

Aden Cosmetics Hydrating Lipstick

У кожної представниці прекрасної статі є хоча б одна улюблена помада, яка прекрасно підходить як для вечірнього, так і для повсякденного способу. А ще вона має не просто універсальним відтінком, а саме таким, який підкреслює красу ваших губ, красиво відтіняє шкіру і поєднується з легким рум'янцем на щоках. Вважаєте, підібрати таку чарівну помаду неможливо? З новою лінійкою Hydrating Lipstick від бренду Aden Cosmetics, без сумнівів, можливо все.

З перших хвилин знайомства з цією колекцією вас вразить різноманітність відтінків. Від вишневого до ніжно-рожевого, від червоного і до ідеального нюда. Серед усього цього розмаїття ви обов'язково знайдете той колір, який буде вам до душі. Унікальна формула засобу забезпечує чутливій шкірі губ максимальне зволоження, так що помада прекрасно підходить для щоденного використання. Продукт гіпоалергенний, не викликає роздратування і прекрасно тримається на губах багато годин після нанесення.

Спосіб застосування:

Нанесіть помаду і рівномірно розподіліть її по поверхні губ.

Склад:

RICINUS COMMUNIS SEED OIL, CI 45410, CANDELILLA CERA, OCTYLDODECANOL, OZOKERITE, PARFUM, CERA ALBA, ZEA MAYS OIL, CI 19140, CI 15850, GLYCINE SOJA OIL, CI 77891, OLEYL ALCOHOL, GLYCERYL LINOLEATE, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, GLYCERYL LINOLENATE, CITRIC ACID, BENZYL BENZOATE

Напиши відгук
Catrice Матова помада для губ 540

Catrice Матова помада для губ 540

Catrice Ultimate Colour 540 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри