Cuskin Vitamin U ampoule mist 100ml Ампульний міст

CU Skin Vitamin U Ampoule Mist 100 ml

CU Skin Ампульний мультифункціональний міст з вітаміном 100 мл 

Cu Skin Cu Skin

ЦБ-00027618

Cu Skin

Наявність: Є в наявності

980грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: CU Skin

Класифікація: Космецевтика

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: від перших ознак старіння, зволоження, розгладження

Вік: 25+

CU Skin Vitamin U Ampoule Mist Ампульний мультифункціональний міст з вітаміном 100 мл 

Міст - нове покоління ультра-легких спреїв для щоденного догляду за шкірою. Vitamin U Ampoule Mist - багатофункціональний ампульний міст із запатентованим вітаміном U, 3 типами пептидів і церамідів. Стимулює регенерацію клітин, нормалізує гідроліпідний баланс. Усього пара натискань на розпилювач - і легкий, свіжий бриз приємно зволожить і заспокоїть вашу шкіру. І це не тільки зовнішній ефект - активні речовини діють на мікрорівні, зміцнюють шкіру та відновлюють її захисний бар'єр.

Активні компоненти:

Метилметіонін (вітамін U). Запатентований актив компанії CUSKIN, унікальне джерело амінокислот, здатне відновити глибоко пошкоджену шкіру. Сприяє розгладжуванню зморшок, заспокоює запальні процеси та активізує функції оновлення та регенерації.

- Волюфілін (гідрогенізований поліізобутен і екстракт кореня Anemarrhena Asphodeloides). Інноваційний компонент для ліпофілінгу, заповнює втрачені обсяги та зменшує птоз, надає шкірі насиченості та зупиняє транс епідермальну втрату вологи.

Ніацинамід. М'яко освітлює шкіру, бореться з пігментацією та постакне. Зміцнює гідроліпідну мантію, має антикуперозні властивості.

Трипептид міді-1. Відновлює еластичність шкіри, збільшує синтез нового колагену, еластину, протеогліканів та глікозаміногліканів.

Ацетилгексапептид-8. Активний компонент, що складається з особливого білка, здатного надавати міорелаксуючу дію, він розслаблює м'язи обличчя, сприяє усуненню мімічних зморшок.

Аланін/гістидин/лізин поліпептид міді HCl. Антивікова речовина нового покоління, розроблена Американською академією дерматології у 2002 році, видаляє пошкодження колагену та еластину, спричинені пошкодженням шкіри.

Спосіб застосування: 

Розпиліть на відстані 20 см від обличчя із закритими очима та обережно поплескайте, щоб засіб ввібрався. Можна використовувати до і після макіяжу та так часто, як це необхідно. Добре струсити перед використанням.

Склад:

Water, Cetyl Ethylhexanoate, Propanediol, Cyclohexasiloxane, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Sorbitan Sesquioleate, Propanediol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Citric Acid, Hydrogenated Polyisobutene, Glycerin, Butylene Glycol, Hydrogenated Lecithin , Methylmethionine(1ppm), Ceramide NP, Copper Tripeptide-1, Anemarrhena Asphodeloides Root Extract, Alanine/Histidine/Lysine Polypeptide Copper HCl, Acetyl Hexapeptide-8

Напиши відгук
CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Ліфтинг-концентрат з полінуклеотидами 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри