Round lab Dokdo cleansing balm 100ml Гідрофільний бальзам для зняття макіяжу

Round lab Dokdo cleansing balm 100 ml

Round lab Dokdo cleansing balm Гідрофільний бальзам для зняття макіяжу 100 мл

ROUND LAB ROUND LAB

ЦБ-00023430

ROUND LAB

Наявність: Є в наявності

930грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Round lab

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

Round lab Dokdo cleansing balm Гідрофільний бальзам для зняття макіяжу 100 мл

М'який гідрофільний бальзам для делікатного, але глибокого очищення шкіри від макіяжу, шкірного себуму, пилу та залишків косметичних засобів.
Гіпоалергенна формула не викликає подразнень навіть на чутливій шкірі.
Бальзам з текстурою щербету тане від теплоти шкіри рук і перетворюється на гідрофільне масло, яке після додавання води перетворюється на молочкову емульсію.
Після очищення шкіра зволожена та м'яка. Універсальний склад засобу підходить для всіх типів шкіри, а також для видалення макіяжу з очей.

Активні інгредієнти Dokdo Cleansing Balm:

  • Морська вода з глибини джерел забезпечує насичення шкіру живлющими компонентами та мінералами (близько 72 корисних мікроелементів, включаючи магній, кальцій, калій). Зволожує, заспокоює та зміцнює захисні функції шкіри
  • Комплекс Hatching EX-07, у складі якого ензими, м'яко відлущує, позбавляє поверхню шкіри від відмерлих клітин та шкірного себуму, розгладжує мікрорельєф та прискорює процес оновлення шкірного покриву. Натуральні природні олії (соняника, примули вечірньої, пінника лучного), які насичують шкіру ліпідами, роблять її м'якою та шовковистою.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість бальзаму чистими руками на суху шкіру обличчя. Додайте трохи води кімнатної температури та легко помасажуйте до хвилини. Змийте теплою водою та завершіть очищення за допомогою гелю/пінки для вмивання.

Склад: Ethylhexyl Palmitate, Isopropyl Palmitate, Sorbeth-30 Tetraoleate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Synthetic Wax, Sorbitan Sesquioleate, Sea Water, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Protease, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Bis-Ethoxydiglycol Cyclohexane 1,4-Dicarboxylate, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Tocopherol, Limonene, Linalool

Напиши відгук
Round Lab Birch Juice Moisturizing Cleanser 150 ml

Round Lab Birch Juice Moisturizing Cleanser 150 ml

Round Lab Ніжний гель для вмивання 150 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри