I'm From Fig Cleansing Balm 100 ml

I'm From Fig Cleansing Balm 100 ml

I'm From Очищуючий бальзам з екстрактом інжиру 100 мл

I‘m From I‘m From

ЦБ-00022404

I‘m From

Наявність: Немає в наявності

1190грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: I'm From

Країна виробник: Корея

Призначення: Очищає пори від забруднення, зменшує запалення, прищі, при регулярному застосуванні звужує пори і балансує вироблення шкірного сала

I'm From Fig Cleansing Balm Очищуючий бальзам з екстрактом інжиру 100 мл

Цей очищающий бальзам складається з інфузного масла інжиру 7,8%. Цей компонент витягується шляхом мацерації, технології, яку використовує тільки бренд I'm From. Завдяки такій технології екстракт інжиру зберігає всі свої корисні властивості для шкіри.

Екстракт інжиру виконує серію завдань при введенні в доглядову косметику: пом'якшує, зменшує втрату шкірою вологи (ТЕВВ), забезпечує поживні і пом'якшуючи властивості. Ну а за рахунок наявності ферменту фіціна екстракт інжиру також відмінно оновлює шкіру. Також цей компонент має виражену антиоксидантну дію і є ефективним проти зморшок.

  • Інжир використовується як ексфоліант: для полегшення відлущення мертвих клітин епідермісу, стимуляції процесів відновлення шкіри; для зменшення проявів вугрової хвороби (рубців постакне); в комплексній боротьбі з гіперкератозом; для зменшення проявів сонячного еластозу; для лікування проблемної або жирної шкіри; для поліпшення тону шкіри, а також для вирівнювання текстури шкіри.
  • Морінга підвищує еластичність і заспокоює чутливу шкіру. Використовується для пошкодженої і тендітної шкіри, а також відновлює пошкоджену суху шкіру, оздоровлює атопічну шкіру, хронічно страждає від сверблячки. До того ж масло морінгі очищає пори від забруднення, зменшує запалення, прищі. При регулярному застосуванні звужує пори і балансує вироблення шкірного сала.
  • Куркума володіє дуже потужними протизапальними, антимікробними та антиоксидантними властивостями, завдяки високому вмісту куркумина. Куркума сприяє загоєнню ран, використовується в лікуванні акне і екземи. Також є дані, що куркуміни перешкоджають утворенню меланіну, а значить, захищають нас від небажаної пігментації.

Спосіб застосування:

Сухими руками розтопіть необхідну кількість бальзаму в долонях, нанести на обличчя. Масажними рухами розчинити макіяж (в його відсутності - та ж процедура), додати теплої води і продовжити умивання, видаляючи макіяж і залишки бальзаму. Після використати пінку або гель для вмивання.

Напиши відгук
I'm From Rice Cream 50 ml

I'm From Rice Cream 50 ml

I'm From Зволожуючий крем для обличчя 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри