Medi-peel Патчі гідрогелеві заспокійливі з центеллою та пептидами

Medi-Peel Патчі гідрогелеві заспокійливі з центеллою та пептидами

Medi-Peel Hyaluron Cica Peptide 9 Ampoule Eye Patch

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00015315

Medi Peel

Наявність: Є в наявності

585грн

Кількість штук: 60

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Від перших ознак старіння

Вік: 18+

Medi-Peel Hyaluron Cica Peptide 9 Ampoule Eye Patch Гідрогелеві патчі заспокійливі з пептидами 

Основною дією є зволоження, підтягування, омолодження з усуненням набряків, зморшок і заспокійлива дії. Після застосування шкіра навколо очей стає оксамитовою, підтягнутою і сяючою. До складу патчів входить потужний омолоджуючий комплекс, що містить комплекс з 9 пептидів, гіалуронову кислоту, алантоїн, екстракт центелли азіатської.

Комплекс з 9 пептидів стимулюють обмінні процеси в клітинах, заповнюють і розгладжують глибокі зморшки. Гіалуронова кислота проникає глибоко в структуру шкіри і наповнює клітини необхідною їм вологою. Крім того, вона захищає шкіру від пересихання і впливу несприятливих чинників.

Алантоїн - незамінний засіб для заспокоєння і відновлення шкіри. Екстракт центелли азіатської володіє сильною ранозагоювальною і протизапальною, а також тонізуючою дією. Покращує мікро-циркуляцію і активізує синтез колагену, регенерує клітини шкіри. Підвищує тургор шкіри, протистоїть передчасному старінню шкіри. Комплекс рослинних екстрактів надає протизапальну дію, живить, зволожує шкіру, знімає подразнення, бореться з набряками і темними колами.

Спосіб застосування

Нанесіть патчі на необхідну зону на попередньо очищену шкіру. Через 20-30 хвилин зніміть патчі і залишки есенції вмасажуйте м'якими рухами.

Склад

морський колаген, центелла азіатська, бетаїн, гіалуронова кислота, трипептид мідь-1, олигопептид-29, олигопептид-32, пальмитоил, пальмитоил трипептид-1, пальмітоілтепепептід-7, пальмітоіловий олигопептид, пальмітоіловий трипептид-5.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри