Veraclara Coconut mask Кокосова маска-плівка

Veraclara Coconut mask Кокосова маска-плівка

Veraclara Purifying Coconut Mask

Veraclara Veraclara

ЦБ-00016515

Veraclara

Наявність: Немає в наявності

80грн

Об'єм: 27 г

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Вік: 18+

Veraclara Purifying Coconut Mask Маска-плівка з екстрактом кокоса

Маска-плівка Veraclara Purifying Coconut Mask з екстрактом кокоса - звільняє шкіру від забруднень, виводить шлаки і токсини, видаляє омертвілі клітини, витягує сальні пробки, робить обличчя чистим, гладеньким і доглянутим. Гіалуронова кислота насичує клітини вологою, оберігає шкіру від сухості і лущення, скорочує зморшки, підвищує пружність і еластичність епідермісу. Ніацинамід виводить пігментації, знімає набряки, активізує метаболізм, регулює обмінні процеси, бореться з віковими змінами і покращує колір обличчя.

Кокос відлущує ороговілі тканини, активізує кровообіг, оновлює поверхню шкіри, позбавляє її від жирності і нерівності. Пантенол прискорює загоєння ушкоджень, підтримує сприятливу мікрофлору, запобігає розвитку інфекцій та інших хвороботворних проявів. Масло рицини заспокоює і регенерує шкіру, пригнічує патогенні мікроорганізми, знімає запалення і подразнення. Маска ефективно очищає шкіру, покращуючи її стан всього за одну процедуру. Вона нейтралізує жирний блиск, знімає набряки, вирівнює тон обличчя, робить його колір яскравим і свіжим.

Маска має м'яку консистенцію, тому вона добре розподіляється по обличчю і швидко висихає. Під час процедури ви можете займатися своїми звичайними справами, що дозволить заощадити час і провести його з максимальною користю.

Спосіб застосування

Нанесіть необхідну кількість на поверхню обличчя, крім країв шкіри поблизу очей і області рота, почекайте 20-30 хвилин до повного висихання. Потім повільно видаліть маску, починаючи від її краю.

Напиши відгук
Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel  Пілінг гель для ніг

Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel Пілінг гель для ніг

Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри