Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel  Пілінг гель для ніг

Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel Пілінг гель для ніг

Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel

Veraclara Veraclara

ЦБ-00016511

Veraclara

Наявність: Немає в наявності

70грн

Об'єм: 27 г

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

Вік: 18+

Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel Пілінг-гель для ніг з гіалуроновою кислотою 

Пілінг-гель для ніг Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel відлущуючий з ефектом пілінгу - оновлює, оздоровлює і освіжає шкіру, знімає напругу і усуває неприємний запах.

Гіалуроновая кислота - інтенсивно зволожує шкіру, запобігає сухості і лущення. Целюлоза - очищає шкіру, позбавляє її від ороговілих частинок, покращує кровообіг, стимулює метаболізм, робить поверхню стоп гладкою і доглянутою. Екстракт алое - прискорює процеси регенерації, створює оптимальний гідробаланс, гармонізує мікрофлору, виводить токсичні речовини і покращує загальне здоров'я шкіри. Екстракт зеленого чаю - відрізняється потужними антиоксидантними здібностями. Він відображає атаку вільних радикалів кисню, запобігає окисленню клітин і уповільнює процес старіння. Екстракт ромашки - заспокоює і відновлює шкіру, покращує її здоров'я і усуває хвороботворні прояви. Вона знімає втому і стрес, активізує життєві сили шкіри і стимулює імунітет. Гель активно відлущує роговий шар епітелію, оновлює поверхню шкіри і покращує загальний стан ніг.

Вже після першої процедури ваші ступні стануть набагато м'якше, гарніше і доглянутіше.

Спосіб застосування

Промийте стопи теплою водою. Видавіть трохи засобу на руку і рівномірно розподіліть по ногах круговими рухами. Трохи помасажуйте, видаляючи всі забруднення, після чого змийте засіб водою. Використовуйте гель два-три рази на тиждень.

Напиши відгук
Veraclara Grean Tea Маска тканинна з екстрактом зеленого чаю

Veraclara Grean Tea Маска тканинна з екстрактом зеленого чаю

Veraclara Green Tea Face Mask

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри