Sesderma Abradermol microdermabrasion cream 50 ml

Sesderma Abradermol microdermabrasion cream 50 ml

Sesderma Abradermol microdermabrasion cream Крем для мікродермабразії 50 мл

Sesderma Sesderma

ЦБ-00021944

Sesderma

Наявність: Є в наявності

1155грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Sesderma

Класифікація: Дерматокосметика

Країна виробник: Іспанія

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Sesderma Abradermol microdermabrasion cream Крем для мікродермабразії 50 мл 

Крем для мікродермабразії шкіри відлущує ороговілий епідерміс, стимулюючи його оновлення. Вирівнює рельєф та тон шкіри, робить зморшки менш помітними. Прискорює регенерацію тканин, захищає від вільних радикалів та передчасного старіння. В результаті шкіра виглядає молодшою ​​і здоровішою. Підходить для жінок та чоловіків із першими видимими ознаками старіння.

Активні інгредієнти:

  • Кристали алюмінію відлущують ороговілий епідерміс і стимулюють його оновлення. Вирівнюють рельєф шкіри, роблять її гладкою та шовковистою. Зменшують глибину зморщок і роблять їх менш помітними.
  • Ніацинамід та токоферол прискорюють регенерацію шкіри та обмін речовин. Захищають від вільних радикалів та уповільнюють старіння.
  • Масло ши відновлює ліпідний бар'єр епідермісу, який захищає шкіру від зневоднення та агресивного довкілля. 

Спосіб застосування: на вологе обличчя нанесіть крем, уникаючи області очей та губ. Помасажуйте шкіру з кремом протягом 2-3 хвилин, потім ретельно змийте теплою водою. Нанесіть відповідний зволожуючий крем.

Склад: Aqua, Alumina, Caprylic/Capric Triglyceride, Niacinamide, Isohexadecane, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Propylene Glycol, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Cyclopentasiloxane, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Dimethiconol, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Methylparaben, Parfum, Benzyl Alcohol, Geraniol, Citral, D-Limonene.

Напиши відгук
Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic Молочко для тіла 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри